Etusivu / Kenelle / Fysioterapeuteille

Fysioterapeutti

Fysioterapeutin työkalu

Esimerkiksi ajanvaraus, asiakasrekisteri, käyntikirjaustoiminnot, tuki rakenteiselle kirjaamiselle ja monipuoliset laskutusominaisuudet ovat toimintoja, joita jokainen fysioterapeutti tarvitsee. Ohjelman hyvä käytettävyys takaa sen, että kirjauksiin ei kulu kohtuuttomasti työaikaa.

Kotikäynnit ja matkat

Käyntikirjauksen voi tehdä mobiililaitteella asiakkaan luona, jolloin käyntikirjaus tulee varmasti tehtyä ja se muistetaan myös laskuttaa. Ohjelmaan voi tallentaa kotikäynnin reittitiedot, jolloin ne voidaan viedä automaattisesti KELA:n KU 203 -lomakkeelle ja erilliselle matkaraportille.

Raportit

Monipuoliset raportointiominaisuudet auttavat esimerkiksi vuodenvaihteessa, jolloin hoitokirjauksiin perustuvia tietoja tulee raportoiva aluehallintavirastolle (AVI). Ohjelmassa on useita raportteja, jolla fysioterapeutti voi seurata ja kehittää omaa toimintaansa.

Viestintä

Viestintätoimintojen avulla fysioterapeutti voi helposti pitää yhteyttä asiakkaisiinsa. Ohjelmasta voi lähettää sähköpostiviestejä ja tekstiviestejä. Viestintätoimintoja voidaan hyödyntää esimerkiksi tiedottamisessa tai markkinoinnissa. Ajanvaraukseen kytketyt automaattiset muistutusviestit vähentävät asiakkaiden unohduksia ja säästävät siten rahaa.

Referenssiasiakkaat: 
Fysio 2000

Ilmajoella sijaitseva Fysio 2000 käyttää Diarium-ohjelmaa monipuolisessa toiminnassaan, johon lukeutuvat fysioterapia- ja hierontapalvelut, kuntosalitoiminta sekä työhyvinvointipalvelut.

Fysiopalvelu Knuuttila & Sarias Oy

Oulussa toimiva Fysiopalvelu Knuuttila & Sarias Oy toteuttaa fysioterapiaa ja kuntoutusta. Diarium-ohjelman Fysiopalvelu Knuuttila & Sarias Oy otti käyttöön vuoden 2014 alussa. Yritys työllistää tällä hetkellä 16 työntekijää.

Martin Kunto

Martin Kunto Oy on vuonna 1982 perustettu Vantaan Martinlaaksossa toimiva fysioterapiaan ja kuntosalitoimintaan keskittynyt yritys. Samojen yrittäjien vetäminä toimii viisi toimipistettä Suomessa ja yksi Espanjassa.

Suomen UrheiluFysio

Suomen UrheiluFysio (SUF) on Espoossa kauppakeskus Sellon viereisessä Panoroma Towerissa toimiva fysioterapia-alan yritys. SUF tarjoaa monipuolisia palveluita aina fysioterapiasta ja urheiluhieronnasta leikkauksien jälkeisiin kuntoutuksiin ja personal training palveluihin.

Turengin Kuntovire

Turengin Kuntovire Oy:n viihtyisä vastaanotto sijaitsee Turengin keskustassa. Yritys tarjoaa  asiantuntevaa fysioterapiapalvelua Janakkalassa ja sen lähikunnissa. Yrityksen asiakaskunta koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, mutta painottuu lasten, nuorten ja aikuisten neurologiseen kuntoutukseen.