Diarium 100 asiakasyritystä

Toteutamme artikkelisarjan, joka esittelee 100 Diarium-asiakasyritystä! Sarja nostaa esille terapia-alan toimijoiden erityispiirteitä – kirjoituksia, jotka kiinnostavat myös asiakkaita ja toisia terapeuttiyrittäjiä.

Hyödynnä sarjaa yrityksesi verkkonäkyvyyden kasvattamisessa!

Sarjassa julkaistut artikkelit

Monipuolisia hyvinvointipalveluita Järvenpäässä

”Yrittämisen nälkä ohjaa toimimaan. Yrittäjä sitoutuu siihen, mitä tekee, ja laittaa paljon kiinni, että pääsee tietylle tasolle. Toisaalta yrittäminen on elämäntapa, se on luonnollista. Senkin huomaa, että yrittäjä itse voi olla rajoite yrityksen kehittymiselle”, järvenpääläisen Kulman Terapiat Oy:n toimitusjohtaja Katja Pennanen ja terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja Johanna Salmela pohtivat.
Lue lisää

Hyvissä käsissä Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan fysioterapia ja hieronta Oy:n yrittäjä Marika Rantanen puhuu lämpimästi yhteistyön puolesta. Se tuo synergiaetua. Hänen yrityksensä kanssa samoissa tiloissa toimivat Neuropirkot Oy, Healh Oy, Fysiolainen ja toimintaterapeutti Arja Etelämaa. ”Meillä on valtavasti erikoisosaamista saman katon alla. Se on asiakkaan etu, mutta myös meidän etumme. Voimme tarjota palveluita tosi laajasti.”
Lue lisää

Fysioterapia on ihmisten kohtaamista

Lammin Fysioterapian omistaja, vastaava johtaja Leila Uotila korostaa ihmisten kohtaamista ja ihmisläheisyyttä. Fysioterapeutti tekee muutakin kuin mekaanista hoitotyötä, hän hoitaa asiakasta kokonaisvaltaisesti. ”Ihminen on erittäin mielenkiintoinen kokonaisuus. Ongelmanratkaisu kiehtoo minua todella paljon.”
Lue lisää

Jalkojen hyvinvointi kantaa läpi elämän

Riikka Törnqvistin yritys, Terveysaskel Oy, on alaraajafysioterapiaan erikoistunut yritys Lempäälässä ja Valkeakoskella. Varsinaisesti toimitaan Lempäälässä, mutta kerran viikossa Törnqvist ottaa vastaan myös Valkeakoskella. ”Erityisesti sydäntäni lähellä fysioterapiassa on traumatologia eli erilaiset vammamekanismit, niiden hoito ja vaikutus liikkumiseen”, hän kertoo. Hän on suorittanut myös lymfaterapeutin ja faskiamanipulaation hoitotekniikan erikoistumiset. ”Hoidan paljon liikkeen kanssa kipuilevia asiakkaita. Osa...
Lue lisää

Terapeutit kannustavat varaamaan ajan netistä

”Meillä on ollut käytössä sähköinen järjestelmä koko ajan. Sähköiseen ajanvaraukseen siirryimme kohta kymmenen vuotta sitten”, toimitusjohtaja, fysioterapeutti Saveli Näkkäläjärvi Järvenpään Kuntohoito Oy:stä kertoo.
Lue lisää

Monipuolista erityisosaamista fysioterapian alalta

Vajaat viisi vuotta toimineen turkulaisen Inno Fysiopalvelut Oy:n yrittäjä Sirpa Ahtola kiteyttää yrityksen toiminnan kahteen asiaan: asiakkaiden kokonaisvaltaiseen toimintakyvystä huolehtimiseen ja toisaalta ajassa pysymiseen eli henkilökunnan kouluttautumiseen. ”Haluamme huolehtia asiakkaista kokonaisvaltaisesti, kaikilla osa-alueilla, jopa yli fysioterapian rajan. Annamme yksilöllistä palvelua. Meillä on esimerkiksi paljon kipupotilaita. He hakevat ihmisen huomioimista. Se voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että...
Lue lisää

Psykoterapiaa ja psykologin palveluita asiakaslähtöisesti yhden katon alta

Silmuke Oy on tuore yritys. Sen perustajat, Sanna Sinkko, Kaisa Santala ja Elina Rajajärvi toimivat kukin ammatinharjoittajina, kun eräänä lauantaina brunssilla heräsi ajatus lyödä hynttyyt yhteen. Pidemmälle asiaa mietittyään he päättivät perustaa osakeyhtiön, jota ruvettiin saman tien rakentamaan määrätietoisesti. Sanna Sinkko on psykiatrinen sairaanhoitaja, psykoterapeutti ja työnohjaaja. Kaisa Santalalla on lastentautien ja lastenpsykiatrian erikoislääkärin sekä...
Lue lisää

Asiakkaalle onnistumisen iloa

Kuntoutumisen tärkeäksi tekijäksi Raija Eskola nimeää ilon. ”Asiakkaan pitää kokea onnistumisen iloa. Joka ikinen kerta harjoitteet päätetään onnistuneeseen suoritukseen. Jos harjoitus ei onnistu, se tehdään uudelleen jotenkin helpotettuna. Epäonnistumiseen ei lopeteta.”
Lue lisää

Osteopaatti hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti

Iida Salo päätyi osteopaatiksi selkäkivun kautta. ”Olin juuri valmistunut lähihoitajaksi. Kesätöissä eräässä hoivakodissa alaselkäni kipeytyi pahasti. Siskoni ohjasi minut varaamaan ajan osteopaatille, ja kaksi käyntiä pitivätkin kroppani kunnossa pitkään. Kipinä koko alaa kohtaan syttyi, kun vastaanottoa pitänyt osteopaatti huomioi minut ja elämäntilanteeni kokonaisuutena eikä vain rusikoinut kipeää alaselkää”, hän kertoo.
Lue lisää

Iloisen ilmeen jalkahoitoa

Jalkahoitopalvelu Anne Mikkelissä tarjoaa jalkahoitoa hersyvän naurun ja iloisen ilmeen kera. Yrittäjä Anne Tuukkanen on hyväntuulinen ihminen, jonka asiakkaat ovat todenneet saavansa samalla nauruterapiaa. ”Iloisuus ja ystävällisyys tuovat asiakkaita, samoin se, että on halu auttaa.”
Lue lisää

Terapia-alan yrityksen menestyminen perustuu vahvaan ammattitaitoon

  Porilaisen 100Sykkeen toimitusjohtaja Erika Lindroos korostaa vahvaa ammattitaitoa. Se on kannattavan terapia-alan yrityksen perusta. ”Kouluttautuminen ja itsenä pitäminen aallon harjalla on ehdottomasti tärkeää. On myös hyvä keskittyä johonkin asiaan ja opiskella sitä mahdollisimman syvällisesti. Yksi erikoisuus ja erityisosaaminen voi monesti tuoda paljon enemmän asiakkaita kuin kaiken osaaminen hiukan.”
Lue lisää

Lasten toimintaterapeutti osaa olla lapsi itsekin

25 vuotta lasten toimintaterapiapalveluja Oulun seudulla tarjonnut Ritva Lauronen toteaa, että lasten toimintaterapeutti joutuu päivän mittaan muuntautumaan moneen rooliin. Aamulla voi olla lapsiasiakas, jonka kanssa leikitään.
Lue lisää