Tag

Faskiahoidot
Laura Eyvindsonista ei pitänyt tulla yrittäjää. Fysioterapeutiksi valmistuttuaan 2006 hän teki ensin keikkoja, kun vakituista työpaikkaa ei heti löytynyt. Kahden kuukauden aikana oli kahdeksan eri työnantajaa, oli tuntitöitä useassa eri paikassa, keikkoja, ryhmänvetämistä ja viikonlopputöitä. 
Lue lisää
Tiina Loposen yrityksen nimi Fysioterapia Loposen Lapasesta syntyi yhtenä viikonloppuna. ”Oltiin kaveri- ja serkkuporukalla liikenteessä, ja tilanne lähti kuulemma lapasesta”, Tiina Loponen naureskelee.
Lue lisää
”Meidän johtoajatuksenamme on ihmisten välinen aito ja välittävä kohtaaminen: turvallisuus, läheisyys ja kokonaisvaltainen hoito”, Keravan Lääkintävoimistelu Oy:n toimitusjohtaja Terhi Enjala sanoo.
Lue lisää
Naantalin Kuntokeskuksen yrittäjä Sanna Pennanen toteaa, että yrityksen voimakkaalla kasvulla on hintansa.
Lue lisää
  Vantaalaisen Fysio Sakuran fysioterapeutit panostavat erityisesti asiakkaan tutkimiseen. ”Haluamme löytää ongelman perussyyn ja hoitaa sitä, ei pelkästään oireita”, yrittäjä ja fysioterapeutti Erick Ellison toteaa. Asiakkaalla voi olla alaselässä kipua. Kun sitä tutkitaan, syy löytyykin nilkasta. Sen ongelma vääntää polvea, lantiota ja ryhtiä niin, että selkä oireilee. Kun asia otetaan puheeksi, asiakas toteaa, että polvi...
Lue lisää