Tag

Kotikuntoutus
Terapiakeskus Mentoris Oy:n omistajapariskunta Juha Tuderus ja Johanna Mäkelä aloittivat toimintansa Jyväskylässä toiminimellä vuonna 2007. Viiden vuoden jälkeen toiminta muutettiin osakeyhtiöpohjaiseksi.
Lue lisää
Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, toimiva Fysioterapiatiimi.fi on yksityisten ammatinharjoittajien verkosto. Kukin fysioterapeutti tekee työtä oman toiminimensä kautta, omassa toimipisteessään.
Lue lisää
Kotikuntoutus on monenlaista yhdessä tekemistä. Asiakkaan rooli korostuu, kun päivittäisessä elämässä tarvittavia taitoja uudelleen opetellaan ja harjoitellaan. Samalla vahvistuu tunne elämänhallinnasta.
Lue lisää
  Äiti ja tytär, Tiina Vuononvirta ja Liisa Tuikkanen, perustivat Iilaakson Fysioterapian viime syksynä. ”Olimme jo kumpikin mielessämme haaveilleet omasta yrityksestä aiemmin. Päätimme alkukesästä 2017, että nyt on sopiva aika. Tiina ehtii vielä kokeilla yrittämistä ja Liisalla on jo hiukan työkokemusta”, naiset kertovat. Tiina Vuononvirta on pitkään työskennellyt kunnan terveysasemalla fysioterapeuttina ja esimiehenä. Liisa Tuikkanen...
Lue lisää