Tag

Kuntosalipalvelut
Jumppis on Nokian keskustassa sijaitseva kunto- ja hyvinvointikeskus, josta löytyy kuntosali, runsaasti ryhmäliikuntatunteja sekä hieronta- ja fysioterapiapalvelut.
Lue lisää
Eeva Vartia perusti Köyliön Fysioterapian vuonna 1997. Aluksi hän teki töitä yksin, mutta palkkasi pian ensimmäisen työntekijän. Vuonna 2009 yritysmuoto vaihtui Oy:ksi, ja samassa yhteydessä Hanna Vastamäki tuli yhtiökumppaniksi.
Lue lisää
Yrityksen toimintaan mahtuu sekä ylä- että alamäkiä. Fysika Perniön fysikaalisessa hoitolaitoksessa koettiin iso romahdus vuonna 2010, kun Nokia irtisanoi ja jakoi eropaketteja Salossa, 25 kilomerin päässä. ”Meillä se vaikutti järkyttävästi. Liikevaihto pieneni 25 prosenttia. Samaan aikaan vielä Salo kilpailutti palveluja, ja meiltä loppu veteraanikuntoutus. Tilanne oli taloudellisesti ja henkisesti hirvittävä”, yrittäjä Elina Muuri kertoo.
Lue lisää
”Fysio-MM Oy:n liittyminen Kantaan kesäkuussa 2017 sujui erittäin vaivattomasti, kiitos Diariumin tuen ja selkeän ohjeistuksen”, toimitusjohtaja Mika Mustonen kertoo. Yrityksessä noudatettiin ohjeita ja aloituspalaverissa sovittua aikajanaa. Rakenteinen kirjaaminen ja selkeästi sovitut toimintamallit sekä fraasien hyödyntäminen helpottavat ja nopeuttavat työskentelyä.
Lue lisää