Tag

Lantionpohjan fysioterapia
Kuntoutus- ja hyvinvointikeskus Variaatio Oy:n nimi viittaa varioimiseen, asioiden tekemiseen eri tavalla. 10-vuotisjuhliaan viettäneessä yrityksessä halutaan tarjota alueen laadukkaimpia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluja.
Lue lisää
Laihialainen Fysiopulssi Oy on nyt 12-vuotias kahden naisen yritys. ”Alkuun perustimme yrityksen vain luodaksemme itsellemme työpaikan. Aika nopeasti kuitenkin tarvitsimme äitiyslomasijaisia ja sitten olikin tarve kokoaikaiselle työntekijälle. Nyt meitä fysioterapeutteja on viisi”, Sari Nikkilä ja Mervi Parttimaa kertovat.
Lue lisää
Helsingin Vuosaaressa sijaitseva R-Fysio panostaa äitiysfysioterapiaan. ”Meillä on asiakkaina sekä odottavia että synnyttäneitä äitejä. Edelleen on yleisempää tulla kuntoutukseen synnytyksen jälkeen, tietysti koska ongelmia on varsinaisesti silloin enemmän”, fysioterapeutti ja yrittäjä Riikka Termonen sanoo.
Lue lisää
  Vantaalaisen Fysio Sakuran fysioterapeutit panostavat erityisesti asiakkaan tutkimiseen. ”Haluamme löytää ongelman perussyyn ja hoitaa sitä, ei pelkästään oireita”, yrittäjä ja fysioterapeutti Erick Ellison toteaa. Asiakkaalla voi olla alaselässä kipua. Kun sitä tutkitaan, syy löytyykin nilkasta. Sen ongelma vääntää polvea, lantiota ja ryhtiä niin, että selkä oireilee. Kun asia otetaan puheeksi, asiakas toteaa, että polvi...
Lue lisää