Tag

Osteopatia
Savonlinnalaisen Nikama.fi:n yrittäjä Arto Löytynoja on fysioterapian lisäksi opiskellut muun muassa tietotekniikkaa. Siitä innostuneena hän 1990-luvun lopulla koodasi osittain omaa potilaskortisto-ohjelmaa. 2000- luvulla ohjelman kehitys oli kokonaan hänen vastuullaan.
Lue lisää
Iida Salo päätyi osteopaatiksi selkäkivun kautta. ”Olin juuri valmistunut lähihoitajaksi. Kesätöissä eräässä hoivakodissa alaselkäni kipeytyi pahasti. Siskoni ohjasi minut varaamaan ajan osteopaatille, ja kaksi käyntiä pitivätkin kroppani kunnossa pitkään. Kipinä koko alaa kohtaan syttyi, kun vastaanottoa pitänyt osteopaatti huomioi minut ja elämäntilanteeni kokonaisuutena eikä vain rusikoinut kipeää alaselkää”, hän kertoo.
Lue lisää
”Meidän johtoajatuksenamme on ihmisten välinen aito ja välittävä kohtaaminen: turvallisuus, läheisyys ja kokonaisvaltainen hoito”, Keravan Lääkintävoimistelu Oy:n toimitusjohtaja Terhi Enjala sanoo.
Lue lisää
  Mika Ojala perusti Osteopatiaklinikka Rangan keväällä 2017, kun hän valmistui osteopaatiksi. Aiemmin hänellä oli lähihoitajan ja sirkusartistin ammatit. Sirkuksessa hänen alaansa olivat pariakrobatia ja nuorallakävely. ”Omakohtaisten kokemusten kautta löysin osteopatian ja lähdin sitä opiskelemaan. Sirkusartistina koin, että osteopatiasta on apua.” Helsingissä asunut Mika perusti yrityksen lapsuudenmaisemiin Kirkkonummen Veikkolaan samoihin tiloihin, jossa hänen äitinsä on...
Lue lisää
Virkkalan Fysioterapian Jouko Urhola ja Marja Söderlund
  ”Pitkän iän salaisuus ovat tyytyväiset asiakkaat. Annamme niitä hoitoja mitä asiakkaat haluavat ”, Virkkalan Fysioterapian omistaja, osteopaatti/OMI-terapeutti Jouko Urhola sanoo.
Lue lisää
1 2