Tag

perheterapia
Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolku Oy on kymmenen vuotta sitten perustettu yritys. ”Aloitin yksin toimintaterapia-alan yrittäjänä. Sitten toimintaa on pikkuhiljaa kasvatettu. Nyt meillä on kuusi toimintaterapeuttia, terapia-avustaja ja mieheni Timo toimii yrityksen toimitusjohtajana”, Anne Mariapori kertoo.
Lue lisää
Silmuke Oy on tuore yritys. Sen perustajat, Sanna Sinkko, Kaisa Santala ja Elina Rajajärvi toimivat kukin ammatinharjoittajina, kun eräänä lauantaina brunssilla heräsi ajatus lyödä hynttyyt yhteen. Pidemmälle asiaa mietittyään he päättivät perustaa osakeyhtiön, jota ruvettiin saman tien rakentamaan määrätietoisesti. Sanna Sinkko on psykiatrinen sairaanhoitaja, psykoterapeutti ja työnohjaaja. Kaisa Santalalla on lastentautien ja lastenpsykiatrian erikoislääkärin sekä...
Lue lisää
    ”Me uskomme toipumiskeskeiseen riippuvuuden hoitoon, emme kohtuukäyttöön”, perherapeutti Riitta Koivula Oikeahetkestä sanoo. Oikeahetki on koko perheen terapiatalo ja päihdeklinikka, joka toimii Kauhajoella ja Maalahdessa. Se tarjoaa terapiaa ja keskusteluapua päihderiippuvaisen lisäksi koko perheelle. Ykköstuote on avopäihdehoito, kuuden viikon tehojakso ja sen jälkeen 46 viikon jatkohoito.
Lue lisää