Tag

Puheterapia
Terapia-alan ammattilaiset tekevät todella tärkeää työtä. Arjen kiireessä se voi joskus unohtua. Eräs haastattelemani fysioterapeutti kertoi juuri kirjoittaneensa palvelukuvauksen ja taas kerran tajunneensa, miten hienoa työtä itse asiassa on tekemässä. 
Lue lisää
Kommunikointikeskus Kipinä Oy:n eli Kipinäkeskuksen yrittäjät, Pauliina Viljanen ja Iina Heikurainen elävät unelmaansa todeksi. ”Oma puhetta tukevaan ja korvaavaan kommunikointiin (AAC) erikoistunut yritys perustettiin lopulta nopealla päätöksellä. Haaveemme oli pystyä omissa puitteissa kehittämään tätä alaa”, he sanovat.
Lue lisää
Coronaria on yksi Suomen suurimmista terveydenhuoltoalan toimijoista. Vuonna 1988 neljän lääkärin perustamasta yrityksestä on kasvanut noin 2500 ihmistä työllistävä, joka puolelle maata levinnyt yritys, joka toimii niin terveys-, hoiva- ja kuin kuntoutussektorillakin. Viime vuonna yrityksen liikevaihto ylitti 130 miljoonaa euroa.
Lue lisää
”Tarjoamme laaja-alaista palvelua perheille. Terapian tavoitteet ovat yksilöllisiä ja riippuvat siitä, mitä arjessa tarvitaan, mitä kyseinen perhe tarvitsee”, fysioterapeutti Pia Filppu sanoo. Yhteisvastaanotto Villa Vekara perustettiin Turkuun vuonna 1995. Mukana on kolme fysioterapeuttia, kolme toimintaterapeuttia ja kaksi puheterapeuttia.
Lue lisää
”Ajatus lähti vuonna 2012 sisarusten, neuropsykologian erikoispsykologin Auli Kälvin ja puheterapeutti Heli Vuorion ideasta. Heillä oli aiemmin omat yritykset, mutta he ajattelivat, että asiakkaan kannalta on tehokkaampaa saada palvelu yhdeltä luukulta. Syntyi ajatus moniammatillisesta kuntoutuksesta, ja siitä sai alkunsa Hippo Terapiaklinikka”, palvelujohtaja Sari Saarinen kertoo.
Lue lisää
1 2