Tag

Urheilufysioterapia
År 2019 firar Raseborgs Fysioterapi Ab i Ekenäs sitt 25-årsjubileum. Deras långa och breda erfarenhet använder de flexibelt och professionellt för att hjälpa alla kunder.
Lue lisää
OMT-Klinikka Kokkola perustettiin helmikuussa 2010 DBC Suomen houkuttelemana. ”Omistin silloin yrityksestä 40 prosenttia, ja loput olivat DBC:n. Yhteistyö oli läpi vuosien tiivistä ja hyvää. Halusin kuitenkin lisää päätösvaltaa, koska kuitenkin toimimme hyvin itsenäisenä osana DBC Klinikka -ketjussa”, urheilufysioterapeutti, OMT ja yrittäjä Jukka Ritola kertoo.
Lue lisää
Naantalin Kuntokeskuksen yrittäjä Sanna Pennanen toteaa, että yrityksen voimakkaalla kasvulla on hintansa.
Lue lisää
  FYSIO2000 on nimensä mukaisesti perustettu vuonna 2000. Alku oli vaatimaton, liikkeelle lähdettiin toimitusjohtaja Timo Tuurin kodin perähuoneessa. Nyt yritys tarjoaa moniammatillisen tiimin tukemana hyvinvointi-, liikunta- ja terapiapalveluita neljässä eri pisteessä. Yrityksen kuntosalikeskuksista kaksi sijaitsee Seinäjoella ja yksi Ilmajoella. Kurikassa on tarjolla hieronta- ja fysioterapiapalveluita. Yritys tarjoaa palveluita yksilöille ja yrityksille, mutta myös vaativia fysioterapia-...
Lue lisää