Monipuolista fysioterapiaa Vimpelissä ja Alajärvellä

Fysioterapeuttiyrittäjäpariskunta Katariina ja Juha Latvala perusti Vimpelin Fysioterapian yli 30 vuotta sitten. Toinen toimipiste avattiin Alajärvellä vuonna 2010. Samalla yrityksen nimeksi tuli FysioJärviseutu Ky. 

”Tällä hetkellä yrityksessämme on meidän yrittäjien lisäksi kaksi työntekijää, Eija Höri ja Jaana Lintu”, he kertovat.

Yrityksen pitkän historian salaisuus on koulutus ja oman osaamisen kasvattaminen: kaikkien fysioterapeuttien jatkuva kehittäminen on tärkeää, jotta voi tarjota asiakkaille laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa.

”Ammattitaitoiset ja sitoutuneet työntekijät ovat arvokkaita”, Latvalat sanovat.

Talossa toimitaan yhdessä, ollaan tarvittaessa toinen toistensa tukena ja apuna.

”Meidän perusarvoihimme kuuluu asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja asiakaslähtöinen toiminta.”

Katariina ja Juha Latvala korostavat fysioterapeuttien jatkuvaa kouluttautumista. Oma vahva ammattitaito on laadun tae.

Laaja kattaus palveluita

FysioJärviseudun katon alta löytyy laajalti fysioterapian erikoisosaamista. Jokaisella terapeutilla on oma erikoisosaaminen ja omat erityisen kiinnostuksen kohteensa.

”Juha on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan (OMT, MDT, SPS-harjoittelu). Minun erityisosaamistani on lasten- ja nuorten fysioterapia, allasterapia, uroterapia ja psykofyysinen fysioterapia”, Katariina toteaa.

He antavat myös molemmat akupunktiohoitoja.

Eija Hörin erikoisalaa ovat lymfaterapia ja geriatrinen fysioterapia. Jaana Lintu puolestaan on erikoistunut aikuisten neurologiseen fysioterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Juha ja Jaana ovat lisäksi käyneet fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen.

Yrityksen suurin asiakasryhmä koostuu tuki- ja liikuntaelinasiakkaista sekä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaista. Asiakkaitten ikäjakauma on laaja, pikkuvauvoista ikäihmisiin. Fysioterapian tarve on moninaista.

”Pidämme tärkeänä, että asiakas ohjautuu oikeaan aikaan oikealle asiantuntijalle fysioterapiaan”, Juha Latvala sanoo.

NeuroCryoStimulation (NCS) eli huippukylmähoito lievittää kipua ja poistaa tulehdusta. Sillä saadaan aikaan termoshokki, joka käynnistää luontaiset paranemismekanismit.

Vahva palveluntarjoaja jatkossakin

”Olemme kehittäneet yritystämme ja kaikkien fysioterapeuttiemme erikoisosaamista yli 30 vuoden ajan. Lähitavoite on edelleen kehittää ja vahvistaa yritystämme ja asemaamme alueella. Haluamme taata laadukkaan ja asiakaslähtöisen fysioterapian saatavuuden Vimpelin ja Alajärven alueella ja lähikunnissa ”, Latvalat toteavat tulevaisuudesta.

Toivomuksena heillä on, että yrityksen tarina jatkuu senkin jälkeen, kun he ovat siirtyneet eläkkeelle.

Tämä artikkeli on osa terapia-alojen toimijoita esittelevää artikkelisarjaa. Artikkelisarjan tuottaa terapia-alojen erikoisohjelmisto Diarium.

Harkitaanko teilläkin Diariumin käyttöönottoa? Varaa aika esittelylle täältä.

 

Kirjoittaja