Navisec Healthista julkaistiin PRO-versio

Diariumin tuottajan FNS:n sisaryritys Navicre on julkaissut viestintäpalvelu Navisec Healthista PRO-version. Se helpottaa asiantuntijan arkea entisestään.

Navisec Health on terveydenhuollon toimijoille tarkoitettu sähköinen asiointipalvelu. Sen avulla terveydenhuollon ammattilainen ja heidän asiakkaansa voivat viestiä tietoturvallisesti. Palvelun avulla yritys voi muuttaa perinteisiä prosesseja digitaaliseen muotoon.

”Navisec Healthin suurin valtti on tietoturva viestinnässä ja hyvä yhdistettävyys Diariumiin niillä asiakkaille, joilla Diarium on jo käytössä. Moni on innostunut sähköisten lomakkeiden mahdollisuuksista sekä etäterapian tukemisesta sujuvalla viestintäalustalla. Potilaskirjaukset on helppo tehdä Diariumiin, kun viestit ja lomakkeet tulevat sinne rajapinnan kautta automaattisesti näkyviin”, Ville Simola Navisec Health-tiimistä kertoo.

Navisec Healthissa on asiakkaan vahva tunnistus, suojattu viestintä ja lukuisia sähköisiä lomakkeita joko valmiina tai itse laadittuna. Taustalla raksuttava kaavatoiminto laskee lomakkeista ulos vertailukelpoisia tunnuslukuja, joita voi hyödyntää esimerkiksi hoidon vaikuttavuuden arvioinnissa.

Kalenteri kertoo asiakkaalle, missä mennään

Nyt tästä asiointipalvelusta on julkaistu PRO-versio. Siinä on vanhojen ominaisuuksien lisäksi suunnittelutyökalu, joka mahdollistaa toimintojen automatisoinnin. Terapia-alan ammattilainen voi lisätä esimerkiksi lomakkeita, kursseja tai harjoitteita asiakkaalle kalenteriin. Asiakas saa niistä sähköpostiin muistutusviestin, ja näkee esimerkiksi harjoitteet juuri sen päivän kohdalla, kun ne on tarkoitus tehdä.

Kun harjoite on tehty, asiakas voi kuitata sen tehdyksi. Tarvittaessa kuittaukseen voi lisätä viestiä asiantuntijalle. Viesti voi olla esimerkiksi se, että toteuttamisessa on ollut ongelmia. Asiantuntija tietää heti, missä mennään, ja voi tarvittaessa muuttaa suunnitelmaa.

Ammattilainen voi lisätä kalenterin tsemppausviestejä motivoimaan asiakasta tekemään harjoitteita. Samoin hän voi ohjata varamaan aikaa vastaanotolle, jos se on tarpeellista. Asiakkaalle näkyy aikajana, josta hän voi seurata terapiajakson etenemistä. Hän tietää koko ajan, missä ollaan menossa ja mitä on tulossa.

Uuden Navisec Health PRO:n ominaisuuksiin kuuluu myös yrityksen näköinen harjoitekirjasto. Sen voi koostaa joko valmiista kuvapankista fysioterapiassa käytettävistä kuvista, yrityksen omista harjoitekuvista tai asiakaskohtaisesti kuvaamalla asiakasta. Harjoitteet lähetetään asiakkaalle joko viestinä tai merkitään tehtäväksi suunnittelutyökalun avulla.

Etäterapiaa suojatulla yhteydellä

Navisec Health PRO:lla voi kommunikoida asiakkainen kanssa myös reaaliaikaisesti. Viivi-videoneuvotteluyhteys on turvallinen, suojattu yhteys, joka sopii esimerkiksi etäterapian toteuttamiseen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan etäesittelyyn!

Kirjoittaja