E-laskutus

E-laskutus

E-laskutus on lisäominaisuus, joka mahdollistaa laskujen lähettämisen Diariumista kuluttaja-asiakkaille suoraan verkkopankkiin. Se on kätevä tapa vähentää paperin määrää ja digitalisoida yrityksen prosesseja. Laskutusprosessi tapahtuu Diariumissa samalla tavalla kuin ennenkin, mutta voit käyttää laskun lähetystapana e-laskua postituksen tai sähköpostin sijaan.

E-lasku sisältää kaikki samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on loistava tapa vähentää paperin määrää, kun laskuja ei tarvitse tulostaa ja postittaa. Samalla säästät myös aikaa. Sähköpostilla lähetettyihin laskuihin verrattuna e-laskuissa on etuna se, että lasku menee suoraan verkkopankkiin ja asiakkaan tarvitsee vain hyväksyä maksu.

Myös asiakkaiden elämä helpottuu, kun he saavat laskut e-laskuina. Maksaminen onnistuu käden käänteessä verkkopankissa tai pankin mobiilisovelluksessa. Kun asiakas kerran tilaa e-laskun, hänen ei jatkossa tarvitse näppäillä maksun tietoja käsin. Maksun tiedot ovat automaattisesti oikein. Paperi- tai sähköpostilaskut saattavat hävitä muun postin tai muiden sähköpostien sekaan, jolloin maksut saattavat viivästyä. E-lasku ratkaisee tämän ongelman.

Olemme toteuttaneet e-laskutus ominaisuuden yhteistyössä Maventan kanssa. Ominaisuuden käyttöönotto edellyttää Maventa-tilin avaamista. Kun tilaat ominaisuuden meiltä käyttöön, saat ohjeet käyttöönottoon liittyen. On hyvä huomioida, että ominaisuus ei ole suoraan tilauksen jälkeen käytettävissä.

E-laskujen lähetys maksaa 0,80 € / lähetetty lasku ja jokaisesta e-laskun tilauksesta ja peruutuksesta veloitetaan 0,20€ (alv 0%). E-laskun tilauksella tarkoitetaan sitä kun yrityksenne asiakas tilaa teiltä laskut e-laskuina verkkopankkinsa kautta. Peruutus vastaavasti tarkoittaa sitä kun asiakas peruu e-laskujen tilauksen verkkopankissa.

Laskutus

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut