Etäterapia

Toteuta terapia etänä

Viivi-sovellus mahdollistaa terapian toteutuksen etänä videopuhelun muodossa. Palvelun avulla terapeutilla on näkö- ja puheyhteys asiakkaaseen. Lisäksi istunnon aikana voi hyödyntää palvelun chat-toiminnallisuutta.

Tiivis Diarium-integraatio

Palvelu integroituu Diarium-ohjelman ajanvaraukseen ja käyntinäkymiin. Ajanvarauksen vahvistusviestiin lisätään automaattisesti mukaan linkki, josta klikkaamalla etäyhteys avautuu. Terapeutti liittyy istuntoon Diarium-ohjelman käyntinäkymästä löytyvää painiketta klikkaamalla. Terapeutilla voi olla samanaikaisesti auki etäyhteys asiakkaaseen ja Diarium-ohjelman kirjausnäkymä.

 

Tietoturvallinen ratkaisu

Markkinoilla on useita ilmaisia ja maksullisia videopuheluiden toteutukseen soveltuvia ratkaisuja. Usein näiden palveluiden ongelmana on tietoturvaan liittyvät kysymykset. Asiakas ei voi olla varma, että mitä kautta liikenne kulkee ja minne tietoa tallentuu. Diarium-etäterapiapalvelu on asennettu Suomessa sijaitseville tietoturvallisille palvelinlaitteille. Sähköistä asiointia ja vahvaa tunnistautumista hyödyntämällä voidaan varmistua, että etäpalvelua toteutetaan mm. Valviran asettamien vaatimusten mukaisesti.

Kysy lisätietoja tai varaa aika tarkempaan esittelyyn.

Etaterapia

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut