Tulossa: Etäterapia

Toteuta terapia etänä

Etäterapiapalvelu mahdollistaa terapian toteutuksen etänä videopuhelun muodossa. Palvelun avulla terapeutilla on näkö- ja puheyhteys asiakkaaseen. Lisäksi istunnon aikana voi hyödyntää palvelun chat-toiminnallisuutta.

Tiivis Diarium-integraatio

Palvelu integroituu Diarium-ohjelman ajanvaraukseen ja käyntinäkymiin. Ajanvarauksen vahvistusviestiin lisätään automaattisesti mukaan linkki, josta klikkaamalla etäyhteys avautuu. Terapeutti liittyy istuntoon Diarium-ohjelman käyntinäkymästä löytyvää painiketta klikkaamalla. Terapeutilla voi olla samanaikaisesti auki etäyhteys asiakkaaseen ja Diarium-ohjelman kirjausnäkymä.

Tietoturvallinen ratkaisu

Markkinoilla on useita ilmaisia ja maksullisia videopuheluiden toteutukseen soveltuvia ratkaisuja. Usein näiden palveluiden ongelmana on tietoturvaan liittyvät kysymykset. Asiakas ei voi olla varma, että mitä kautta liikenne kulkee ja minne tietoa tallentuu.

Diarium-etäterapiapalvelu toimii Finnish Net Solutions Oy:n palvelinten kautta. Palvelimet sijaitsevat Suomessa ja niiden tietoturvasta on huolehdittu.

Toimii selaimella tai sovelluksella

Palvelua voi käyttää nettiselaimella tai mobiilisovelluksella. Asiakkaat voivat ladata ilmaisen mobiilisovelluksen Google Play ja Apple Store -kaupoista. Palvelu on parhaillaan pilottikäytössä ja se julkaistaan laajempaan käyttöön vuoden 2018 aikana.

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut