Kotisivupalvelu

WWW-sivut

Kotisivupalvelu on Diarium asiakkaille tarkoitettu lisäpalvelu. Palvelun avulla yrittäjä voi itse rakentaa omat kotisivunsa yksinkertaisen ylläpitotyökalun avulla Diarium-tunnuksillaan. Palvelu on tarkoitettu kiireisille pienyrittäjille, jotka eivät halua käyttää paljon aikaa ja rahaa raskaisiin kotisivuprojekteihin.

Palvelu sisältää selainkäyttöisen kotisivueditorin, kolme valmista sivupohjaa, sekä verkkotunnuksen (yrityksennimi.terapeutille.fi). Kotisivuille voi hankkia myös erillisen www.yrityksennimi.fi-domainosoitteen. Kotisivupalvelun käyttäminen ei vaadi aiempaa kokemusta www-sivujen hallinnasta, lisäksi tuemme käyttöönottoa yhden tunnin etä-opastuksen avulla.

 

Käyttöönotto ja ylläpito

Palvelun aktivoinnin jälkeen kotisivupalvelun hallintasivulle kirjaudutaan Diarium-tunnuksilla. Uudet kotisivut on valmiit julkaistavaksi sivupohjan valitsemisen, sekä yrityskohtaisten tietojen ja sisällön lisäämisen jälkeen. Diarium vastaa kotisivupalvelun teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta, joten asiakkaan tehtäväksi jää sivuilla julkaistavan informaation ajantasaisuuden varmistaminen.

 

Tuki

Diarium tuki palvelee myös kotisivupalveluun liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lisätietoja tai varaa aika tarkempaan esittelyyn.

kotisivupalvelu

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut