Laskutus

Asiakkaan laskuttaminen

Laskutustoiminnot perustuvat hoitohinnastoon ja hoitokirjauksiin. Ohjelma pitää kirjaa laskuttamattomista käynneistä ja tarjoaa niitä laskutettaviksi. Lasku voidaan tehdä henkilöasiakkaalle tai maksajaorganisaatiolle (esim. KELA, vakuutusyhtö, työnantaja). Lasku voidaan myös helposti jakaa kahden tai useamman maksajan kesken osiin. Asiakkaan maksettavaksi jäävä omavastuuosuus voi perustua KELA-taksoihin tai organisaatio/sopimuskohtaisiin sääntöihin.

Koontilasku

Koontilaskutoiminto helpottaa KELA:n suorakorvaustilityksen tekemistä. Samalle koontilaskulle voidaan koostaa tietyn aikajakson kaikki suorakorvausasiakkaat ja näistä muodostetaan yksi koontilasku. Koontilaskun kautta voidaan tulostaa valmiiksi täytetty tilitys sairaanhoitokustannuksista SV 132 -lomake. Vaikeavammaisten kuntoutuksessa voi hyödyntää valmiiksi täytettyä tilitys sairaanhoitokustannuksista KU 206 -lomaketta.

Liitteet ja laskun lähetys

Valmiiksi täytetyt KELA-lomakkeet nopeuttavat laskutustyötä. Laskun kautta voi tulostaa valmiiksi täytetyn selvitys annetusta fysioterapiasta SV 3FS -lomakkeen ja avoterapialasku KU 203 -lomakkeen. Laskun toimittamiseen asiakkaalle on käytettävissä useita eri vaihtoehtoja: perinteinen tulostus ja postitus, verkkolasku, sähköpostilasku ja postituspalvelu.

Tarvikelasku

Tarvikelaskutoiminto mahdollistaa tuotteiden myymisen asiakkaille. Tuotteita voidaan myydä hoitokäynnin yhteydessä, jolloin myyty tuote voidaan poimia samalle laskulle hoitotapahtumien kanssa. Lasku voidaan tulostaa paperille, toimittaa eteenpäin verkkolaskuna, lähettää asiakkaalle sähköpostin liitetiedostoja tai postituspalvelun kautta.

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut