Liitännät

Liitännät taloushallinnon järjestelmiin

Diarium-ohjelmaan on toteutettu liitäntöjä moniin eri taloushallinnon ohjelmiin. Ne mahdollistavat laskuaineiston siirtämisen Diariumista käytössä olevaan taloushallinto-ohjelmaan. Meiltä löytyy sekä maksullisia että maksuttomia liitäntä-vaihtoehtoja. Maksuttomissa liitännöissä laskuaineisto ladataan Diariumista käyttäjän koneelle ja luetaan sisään taloushallinto-ohjelmaan. Maksulliset liitännät mahdollistavat laskuaineiston siirtämisen Diariumista taloushallinto-ohjelmaan ilman tietojen lataamista käyttäjän koneelle. Siirto voi tapahtua SFTP-palvelimen kautta tai suoraan taloushallinto-ohjelmaan rajapinnan kautta. Liitäntöjen hinnoittelun näette täältä. Kannattaa varmistaa, että yrityksellänne on käytössä sellainen palvelupaketti taloushallinto-ohjelmassa, joka mahdollistaa liitännän Diariumin kanssa.

Maksuttomissa liitännöissä tietojen siirtäminen toimii niin, että käyttäjä valitsee siirrettävät laskut Diariumissa ja muodostaa niistä siirtotiedoston. Tiedosto latautuu käyttäjän koneelle, josta se voidaan lukea sisään vastaanottavaan taloushallinnon ohjelmaan. Siirtotiedosto on mahdollista luoda yhdestä tai useammasta laskusta.

SFTP-siirto mahdollistaa tietojen siirtämisen taloushallinnon ohjelmaan ilman aineiston lataamista käyttäjän koneelle. Käyttäjä valitsee siirrettävät laskut Diariumissa ja siirtää laskuaineiston suoraan vastaanottavan järjestelmän tarjoajan ylläpitämälle SFTP-palvelimelle, josta ne luetaan automaattisesti vastaanottavaan ohjelmaan. 

Rajapinnat välittävät laskuaineiston suoraan Diariumista vastaanottavaan taloushallinto-ohjelmaan. Tieto kulkee näin ohjelmien välillä erittäin nopeasti. Rajapintojen avulla on myös mahdollista siirtää laskuaineistoa automatisoidulla eräajolla. Toiminta voidaan automatisoida niin, että laskuaineisto siirtyy automaattisesti aina vuorokauden vaihtuessa. Näin tietojen siirtäminen ohjelmien välillä ei vaadi käyttäjiltä mitään toimenpiteitä.

 

Laskuaineiston siirtäminen manuaalisesti siirtotiedostolla on mahdollista seuraaviin taloushallinto-ohjelmiin:

 • EmCe
 • Fivaldi
 • Procountor
 • Sonet

 

Laskuaineiston siirtäminen SFTP-siirrolla on mahdollista seuraaviin taloushallinto-ohjelmiin:

 • Fennoa
 • Procountor

SFTP-siirron XML-muotoista aineistoa voidaan hyödyntää myös muissa taloushallinnon ohjelmissa. Jotta se onnistuu, tulee vastaanottavan taloushallinnon ohjelman puolella tehdä tietojen yhteensovittaminen. Tämä vaatii erillisen projektin. Ota yhteyttä Diarium-tiimiin, jos haluat keskustella SFTP-siirron hyödyntämisestä jossain toisessa taloushallinnon ohjelmassa: myynti@diarium.fi

Automaattiset rajapinnat tarjoamme seuraaviin taloushallinto-ohjelmiin:

 • Ropo
  • Rajapinta mahdollistaa laskuaineiston siirtämisen Ropo-taloushallintaohjelmaan joko automatisoidulla eräajolla tai valitsemalla siirrettävät laskut Diariumista. Myös maksusuoritusten vieminen Diariumista Ropoon sekä niiden tuominen Roposta Diariumiin on mahdollista.
 • Talenom
  • Laskuaineisto voidaan siirtää Talenomiin valitsemalla siirrettävät laskut Diariumista. 
 • Netvisor
  • Rajapinta mahdollistaa laskuaineiston siirtämisen Netvisor -taloushallintaohjelmaan joko automatisoidulla eräajolla tai valitsemalla siirrettävät laskut Diariumista. Myös maksusuoritusten vieminen Diariumista Netvisoriin sekä niiden tuominen Netvisorista Diariumiin on mahdollista.

Haluaisitko tutustua tarkemmin Diariumista löytyviin taloushallinnon liitäntöihin? Laita meille viestiä osoitteeseen myynti@diarium.fi niin sovitaan aika maksuttomalle esittelylle!

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut