Nettiajanvaraus

Asiakasystävällinen

Nettiajanvaraus mahdollistaa ajanvaraamisen suoraan yrityksen omilta kotisivuilta. Nettiajanvaraus vähentää puheluiden määrää ja vapauttaa täten aikaa hoitotyöhön. Netin kautta tulleet varaukset tallentuvat suoraan oman Diarium-ohjelman ajanvarauskalenteriin.

Helppo ottaa käyttöön

Nettiajanvaraus on helppo ottaa käyttöön. Käyttöönoton yhteydessä määritetään tietyt ajanvaraukseen liittyvät asetukset kuntoon ja toiminto liitetään yrityksen kotisivuille yksinkertaisen upotuskoodin avulla.

Netissä näkyviä vapaita aikoja voi hallita monipuolisesti työvuorojen avulla. Diariumin ylläpitotoimintojen kautta voi valita, minkä tyyppisiä hoitoja netistä voi varata ja mitkä ajat vapautetaan nettiin varattavaksi. Varausmahdollisuutta voi rajoittaa myös ajanvarauksen tyypin ja terapeutin perusteella.

Avoinna 24/7

Nettiajanvaraus antaa asiakkaille mahdollisuuden varata hoitoaika juuri silloin, kun se heille parhaiten sopii. Nettiajanvaraus on mahdollista liittää myös yrityksen Facebook-sivuille, jolloin ajan voi varata myös Facebookin kautta.

Kysy lisätietoja!

Ajanvarauksesta on saatavilla myös API-rajapinta, jonka kautta ajanvarauksia voi välittää Diarium-ohjelman kalenteriin. Rajapinta mahdollistaa nettiajanvarauksen integroinnin yrityksen muihin järjestelmiin. Rajapinta ei vaikuta ajanvarauskalenterin käyttöön Diariumissa.

Kysy lisätietoja tai varaa aika tarkemaan esittelyyn.

Nettiajanvaraus

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut