Raportit

Monipuolinen raporttiosio

Raportit mahdollistavat toiminnan seuraamisen ja kehittämisen. Raporttien muodostamisessa voi hyödyntää suodatin-toimintoa, joka mahdollistaa räätälöityjen raporttien rakentamisen. Suodattimena voi käyttää esimerkiksi toimipistettä, terapeuttia ja aikaväliä. Raportit voi tallentaa Excel- tai PDF -muodossa omalle tietokoneelle.

 

Hoitotyöraportit

Hoitotyötä voi seurata hoitokirjauksiin perustuvien raportin avulla. Hoitotyön seurantaa voidaan tehdä hoitoryhmä- tai toimenpidetasolla. Hoitotyöraportin avulla voi esimerkiksi selvittää, kuinka monta kertaa ”Fysioterapia 60 min” -toimenpidettä on tehty edellisen vuoden aikana ja paljonko siitä on kertynyt laskutusta.

Talousraportit

Keskeisimpiä taloushallinnan raportteja ovat laskutuspäiväkirja, suorituspäiväkirja, avoimet laskut ja luottotappiot. Nämä raportit toimitetaan yleensä kirjanpitäjälle ja niistä saa irti keskeiset taloudenhallintaan liittyvät tiedot.

Muut raportit

Muita hyödyllisiä raportteja ovat mm. tuotemyyntiraportti, maksajaraportti, käyntiraportti ja läheteraportti. Myös näiden raporttien muodostamiseen voi vaikuttaa monipuolisen suodatustoiminnon avulla.

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut