Webinaarit

Diarium-webinaarit

Tutustu Diariumiin maksuttomassa webinaarissa. Pääset tutustumaan Diariumin monipuolisiin toimintoihin ja näet käytännössä kuinka helppokäyttöinen se on.

Osallistuminen on maksutonta eikä se velvoita mihinkään.

Mikäli potilastieto-ohjelman hankkiminen on ajankohtainen asia, kannattaa ehdottomasti ilmoittautua mukaan.

Webinaareja pidetään kerran kuukaudessa keskiviikkona klo 15.

Tule tutustumaan Diariumiin kanssamme!

Diarium on terapeuteille suunniteltu ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu Kanta-yhteensopiva potilastieto-ohjelma. Sitä käyttävät tuhannet terapeutit ympäri Suomea. Ohjelma soveltuu hyvin sekä ammatinharjoittajille että isommille terapiakeskuksille ja kuntoutuslaitoksille.

Diariumia käyttävät monet erilaiset kuntoutusalan yritykset. Joukossa on pienempiä ja suurempia yrityksiä eri terapia-aloilta. Blogistamme löytyy paljon artikkeleita, joissa asiakkaamme kertovat omasta toiminnastaan ja kokemuksistaan Diariumin kanssa. Pääset lukemaan niitä tästä. 

Voit tutustua Diariumiin myös katsomalla lyhyen esittelyvideon täältä. 

Kiinnostaako kuntoutuksen vaikuttavuuden seuranta?

Katso videoltamme, miten Navisec Health ja Diarium voivat helpottaa ja sujuvoittaa vaikuttavuuden raportointia kuntoutuspsykoterapian alalla.

Tilaa maksuton Navisec Health -webinaaritallenne

Webinaaritallenteen kautta pääset tutustumaan palvelun monipuolisiin toimintoihin ja näet käytännössä kuinka kätevästi terapian toteuttaminen etänä tapahtuu.

Tilaaminen on maksutonta eikä se velvoita mihinkään.