Hinnat ja tilaus

1. Valitse käyttäjien määrä

Käyttäjämaksu: € / kk

+ Palvelun perusmaksu: € / kk / ohjelma

2. Valitse lisäpalvelut

Käyttäjiä:

€ / kk + aloitusmaksu 250 €

Nettiajanvaraus

Nettiajanvarauksen avulla asiakas voi tehdä ajanvarauksen omatoimisesti Internetissä. Varaukset tallentuvat suoraan Diarium-ohjelman ajanvarauskalenteriin. Nettiajanvaraus voidaan lisätä esim. yrityksen kotisivuille tai Facebookiin.

Lue lisää ajanvarauksesta.

Käyttäjiä:

€ / kk + aloitusmaksu 250 €

Ryhmäajanvaraus

Mahdollistaa asiakkaan omatoimisen ilmoittautumisen ryhmätunneille yrityksen kotisivuilta. Kirjautumistoiminnon avulla asiakas voi hallita omia ilmoittautumisia. Varaustilanne päivittyy Diarium-ohjelman ajanvarauskalenteriin.

Lue lisää ajanvarauksesta.

Käyttäjiä:

€ / kk

Etäterapia

Viivi-sovelluksen avulla voit toteuttaa terapiaa videoyhteyden ja avulla. Osapuolet voivat osallistua istuntoon tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Liikennöinti tapahtuu tietoturvallisesti Suomessa sijaitsevien palvelimien kautta.

Lue lisää etäterapiasta.

Käyttäjiä:

€ / kk + aloitusmaksu 250 €

Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointipalvelu on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisen ja asiakkaan väliseen kommunikointiin. Navisec Health -sovelluksen ominaisuuksia ovat; vahva tunnistautuminen, tietoturvallinen viestintä ja sähköiset lomakkeet.

Lue lisää sähköisestä asioinnista.

Kotisivupalvelu

Diarium-kotisivupalvelu on pienyrittäjille tarkoitettu palvelu, jonka avulla kotisivujen teko on vaivatonta. Palvelu sisältää sivujen julkaisemisen, valmiit sivupohjat sekä ylläpitotyökalun, jonka avulla tarvittavan sisällön lisääminen käy helposti.

Lue lisää kotisivupalvelusta.

29 € / kk + aloitusmaksu 500 €

3. Valitse liitännät

Sähköinen Kela-suorakorvaus

Toiminnon avulla Kelan palveluntuottaja voi toimittaa tilitystiedot Kelaan nykyaikaisesti sähköisessä muodossa. Sähköinen tilitysmenettely edellyttää palveluntuottajan ja Kelan välistä sopimusta. Kela maksaa sähköisestä menettelystä palveluntuottajalle maksukertapalkkiota.
40 € / kk

Fennoa

Mahdollistaa laskuaineiston siirtämisen Diariumista Fennoan taloushallinto-ohjelmaan.
40 € / kk + aloitusmaksu 150 €.

Ropo Capital

Mahdollistaa laskuaineiston siirtämisen Diariumista Ropo Capitalin laskutusjärjestelmään.
40 € / kk + aloitusmaksu 150 €.

Laskujen SFTP-siirtopalvelu

SFTP-siirtopalvelun avulla laskuaineisto voidaan siirtää esim. ProCountor -järjestelmään.
40 € / kk + aloitusmaksu 150 €.

Talenom

Mahdollistaa laskuaineiston siirtämisen Talenom taloushallinto-ohjelmaan.
40 € / kk + aloitusmaksu 150 €.

4. Valitse koulutukset

Taustakoulutus 2h

Taustakoulutuksessa tutustutaan mm. hinnastojen, yritystietojen ja käyttäjätunnusten hallintaan liittyviin toimintoihin. Koulutus on tarkoitettu yrityksen henkilöille, jotka pääkäyttäjinä vastaavat ohjelman yrityskohtaisten asetusten ja muiden tietojen määrittämisestä. Suosittelemme koulutusta erityisesti uusille asiakkaille

Lue lisää Taustakoulutuksesta

Hinta: 200 €

Käyttökoulutus 2h

Käyttökoulutuksessa tutustutaan mm. asiakasrekisteriin, käyntikirjauksiin ja laskutustoimintoihin. Koulutus on tarkoitettu kaikille yrityksen työntekijöille. Koulutuksen jälkeen käyttäjät osaavat käyttää Diarium-ohjelman perustoimintoja ja ohjelma voidaan ottaa käyttöön. Suosittelemme koulutusta erityisesti uusille asiakkaille

Lue lisää Käyttökoulutuksesta

Hinta: 200 €

Laskutuskoulutus 2h

Laskutuskoulutuksessa tutustutaan ohjelman laskutustoimintoihin ja talousraportteihin. Koulutus on tarkoitettu yrityksen laskutusta tekevälle henkilökunnalle. Suosittelemme koulutusta uusille asiakkaille. Laskutuskoulutuksia pidetään usein myös asiakkaille, joiden laskutusta tekevään henkilöstöön on tullut muutoksia.

Lue lisää laskutuskoulutuksesta

Hinta: 200 €

Jatkokoulutus 2h

Jatkokoulutuksessa tutustutaan usein ohjelman raportteihin ja laskutukseen liittyviin asioihin. Koulutus on tarkoitettu yrityksen raportoinnista ja laskutuksesta vastaaville henkilöille ja se voidaan räätälöidä yrityksen toiveita vastaavaksi. Koulutus onnistuu parhaiten, kun Diarium-ohjelmaan on jo kertynyt riittävästi raportoitavaa aineistoa.

Lue lisää Jatkokoulutuksesta

Hinta: 200 €

Kantakoulutus

Kanta-koulutuksessa keskitytään Diarium-ohjelman Kanta-ominaisuuksien käyttöön. Koulutus on tarkoitettu yrityksen kaikille työntekijöille. Suosittelemme Kanta-koulutusta asiakkaille, jotka eivät hanki Kanta-käyttöönottoprojektia tai osallistu Kanta-Webinaariin. Kanta-koulutus sisältyy edellä mainittujen hintaan.

Lue lisää Kanta-koulutuksesta
Hinta: 200 €

Kanta-webinaari

Webinaari tarjoaa tarvittavan tiedon ja tuen liittymiseen sekä koulutuksen Kanta-ominaisuuksien käyttöön. Koulutukset toteutetaan webinaareina ilmoittaminamme ajankohtina. Lisäksi saatte käyttöönne koulutusvideon yrityksenne kaikille työntekijöille. Webinaari soveltuu parhaiten pienehköille, alle kymmenen henkilön, yrityksille.

Lue lisää Kanta-webinaarista
Hinta: 300 €

Kanta-käyttöönottoprojekti

Käyttöönottoprojektin aikana asiantuntijamme huolehtivat yhdessä asiakkaan kanssa siitä, että kaikki liittymiseen liittyvät asiat tulevat huomioiduksi. Projektiin sisältyy myös Kanta-toimintojen koulutus kaikille yrityksen työntekijöille. Suosittelemme käyttöönottoprojektia Kanta-liittymistä suunnittelevalle usean työntekijän yritykselle.

Lue lisää Kanta-käyttöönottoprojektista.
Hinta: 750 €

Hintoihin lisätään voimassa oleva ALV.