Kotisivut helposti Diariumin kautta

Diariumissa avattiin elokuussa kätevä palvelu niille, jotka kaipaavat yksinkertaista, selkeää ja tyylikästä kotisivua yritykselleen.

”Tämä sopii erityisesti pienyrittäjille ja ammatinharjoittajille, jotka eivät halua vetää raskasta projektia kotisivujen tekemiseksi”, ryhmäpäällikkö Henry Kemiläinen toteaa.

Palvelussa on tarjolla valmis sapluuna kotisivuksi. Valittavana on kolme eri teema. Sen lisäksi yrittäjä huolehtii sisällöstä: teksteistä, kuvista ja muusta mediasta. Loppu jää Diarium-tiimin tehtäväksi. Se toteuttaa kotisivun teknisesti ja huolehtii sen ylläpidosta.

Käytännössä palvelu toimii niin, että Diariumin käyttäjälle avataan kotisivun hallinta. Siihen kirjaudutaan suoraan Diariumista.

”Yksinkertaisilla kotisivuilla on etusivu, hinnasto, tietoa yrityksestä ja yhteystiedot. Palveluumme kuuluu yhden tunnin etäkoulutus. Siinä ajassa oppii kotisivupalvelun käytön”, Kemiläinen sanoo.

Diarium-tiimi auttaa tarvittaessa myös domain-osoitteen hakemisessa.

Kotisivupalvelu liittyy Diariumin jatkuvaan kehittämiseen. Palvelu on kehitetty selkeään tarpeeseen, sitä on kysytty. Terapia-alan ammattilaisten vahvuus on nimenomaan terapian tuottamisessa. Moni kokee tietokoneisiin liittyvät asiat hankaliksi.

”Esimerkiksi Kelan tarjouskilpailussa on ehtona, että yrityksellä on kotisivu, jossa lukee, että se on Kelan palvelun tuottaja. Kotisivupalvelu on meiltä konkreettinen ratkaisu siihen tarpeeseen”, Henry Kemiläinen tiivistää.

Kirjoittaja