Ominaisuudet

Toimii nettiselaimella

Diarium on selainkäyttöinen sovellus ja se toimii kaikilla päätelaitteilla (tietokone, älypuhelin, tablet-laite). Päivitykset ja varmuuskopiointi kuuluvat ylläpitopalveluun ja ne tapahtuvat automaattisesti. Ohjelman käyttämiseen tarvitaan ainoastaan nettiselain ja verkkoyhteys.

Helppo käyttää

Ohjelman suunnittelussa on panostettu erityisesti hyvään käytettävyyteen. Helppokäyttöisyyden takaa myös se, että ohjelman suunnittelussa on keskitytty erityisesti terapeuttien tarpeisiin, eivätkä raskaat lääkäriominaisuudet kuormita ohjelman käyttöliittymiä.

Kehittyy jatkuvasti

Ohjelmaan kehitetään jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Kehitystyössä kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme meille esittämiä toiveita – hyvät kehitysideat toteutetaan usein nopeasti! Päivitykset asennetaan automaattisesti kaikille asiakkaillemme.

Hyvä asiakastuki

Ylläpitopalveluun sisältyy asiakastuki puhelimitse ja sähköpostilla. Vastaamme kysymyksiin nopeasti ja ratkaisukykymme on hyvä. Ongelmatilanteissa hyödynnämme etätukipalvelua, jonka kautta voimme jakaa saman ruudun asiakkaan kanssa.

Perusominaisuudet

Lisäominaisuudet

Koulutuspalvelut