Luotettava ja turvallinen maksupääteratkaisu Väestöliiton Hyvinvointi Oy:lle

Lanseerasimme hiljattain Diariumiin integroituvan Nordhealth Pay -maksupääteratkaisumme ja ensimmäiset asiakkaat ovatkin jo päässeet ottamaan upouuden maksujärjestelmän käyttöönsä. Yksi näistä kyseisistä asiakkaista onkin valtakunnallisesti ympäri Suomea toimiva Väestöliiton Hyvinvointi Oy. ”Väestöliiton Hyvinvointi Oy tarjoaa maksullisia terapia- sekä kotipalveluita henkilö- ja organisaatioasiakkaille. Yhtiön omistaa Väestöliitto ry. Terapiapalvelumme keskittyy mielen hyvinvoinnin palveluihin niin yksityisasiakkaille kuin yrityksille ja muille yhteisöille ja kotipalvelumme auttaa lapsiperheitä heidän arjessaan tarjoamalla ammatillista lastenhoitoa. Asiakaslupauksemme on Hyvää elämää.”, kertoo toimitusjohtaja Minna Järvensalo yhtiön toiminnasta. Kysyimme Minnalta ensivaikutelmia Nordhealth Paysta muutaman käyttöviikon jälkeen. 

Diarium on yhtiön käytössä ollut alusta asti, kun se nykyiseen organisaatioonsa muotoutui noin 4-5 vuotta sitten. ”Olemme erittäin tyytyväisiä järjestelmään ja erityisesti sen tietoturvaan. Meillä on tuhansia asiakastapahtumia kuukausitasolla ja järjestelmässä nämä pystytään hallinnoimaan sujuvasti.”, Minna toteaa Diariumin käyttöön liittyen.

”Käyttöönotto oli erittäin sujuvaa ja toiminta häiriötöntä”

Nordhealth Pay -maksuratkaisun Väestöliiton Hyvinvointi Oy otti käyttöön vasta hiljattain, ja onkin toiminut edelläkävijöinä ratkaisun hyödyntämisessä. Ensivaikutelmat ovat olleet positiivisia ja maksujärjestelmä tuntuu tulleen tarpeeseen. ”Halusimme luotettavan ja varmatoimisen maksupäätejärjestelmän, joka on integroitu turvallisesti asiakastietojärjestelmään. Tällä tarjoamme asiakkaillemme sujuvaa vaihtoehtoa terapiakäynnin maksamiseen.”, Minna kuvailee. Tarpeeseen on toistaiseksi vastattu. Palvelun käyttöönoton kerrotaan olleen sujuvaa ja toiminnan häiriötöntä. 

Yksi Nordhealth Payn kiistattomista eduista turvallisuuden ja luotettavuuden lisäksi on ehdottomasti saumaton integraatio Diariumiin. Integraation joustavuus säästää aikaa, vaivaa ja vähentää mahdollisuutta inhimillisiin virheisiin maksujen käsittelyssä. Jo lyhyen käyttökokemuksen perusteella helppokäyttöisyys herättää innostusta. ”Helppokäyttöisyys ja erittäin toimiva integraatio Diarium-järjestelmään ovat jo herättäneet ihastusta.”, työntekijät kommentoivat järjestelmän käyttöä. 

Yleiset tunnelmat Nordhealth Payn käyttöönoton jälkeen ovat Väestöliiton Hyvinvointi Oy:n terapiapalveluissa ovat myönteiset. Palvelu vaikuttaa jo lyhyen ajan käytön jälkeen helpottaneen terapeuttien ja hallinnon päivittäistä työtä ja on ansainnut suosituksen. Minna toteaa suosittelevansa Nordhealth Payta, mikäli tarvitsee Diarum-järjestelmän kanssa luotettavaa ja yhteensopivaa maksupäätejärjestelmää.

 

Jos haluat tutustua lisää Nordhealth Payn tarjoamiin mahdollisuuksiin, löydät lisätietoa ja yhteydenottolomakkeen alla olevasta painikkeesta!

Kirjoittaja