Kehitä yritystäsi menestyksekkäästi Diariumin tiedolla johtamisen palveluilla

Diariumin tiedolla johtamisen palveluiden avulla asiakkaamme voivat hyödyntää Diariumin dataa päivittäisessä johtamisessaan ja yrityksensä kehittämisessä.

Oletko pohtinut, mitkä palvelusi ja asiakasryhmäsi ovat kannattavimpia, miten voisit kasvattaa yritystäsi tai tuottaa kuntoutuspalveluita entistä laadukkaammin?

Diariumin tiedolla johtamisen palveluiden voit vastata näihin ja lukuisin muihin liiketoiminnan johtamisen kanalta keskeisiin kysymyksiin. Palveluidemme ytimen muodostaa helppokäyttöinen visuaalinen ja vuorovaikutteinen online-raportointityökalu, jonka data päivittyy joka yö.

Yhdistämällä samaan näkymään tiedot käynneistä, laskutettavasta työstä ja asiakassegmenteistä tarjoamme kattavan ja ajantasaisen analyysin yrityksesi ja palveluidesi suorituskyvystä ja kehittämiskohteista.

Voit tuntea yrityksesi pulssin, jolloin pysyt aina ajan tasalla siitä, missä mennään. Unohda työläät Excel-taulukot ja manuaalinen datan kokoaminen eri raporteista!

Haluatko lisätietoja tiedolla johtamisen palveluistamme? Ota yhteyttä niin kerrome lisää!

Diarium-tiimi
myynti@diarium.fi
09 427 04353

Kiinnostuitko? Varaa maksuton esittely tiedolla johtamisen palvelusta.

Täytä alla oleva lomake, niin me otamme sinuun yhteyttä. Esittelyä varten voimme rakentaa teille esimerkkiraportin yrityksenne omalla datalla.

 

 

Tiedolla johtamisen esimerkkiraportti

Mitä hyötyä yrityksellesi tai organisaatiollesi on tiedolla johtamisen palvelustamme?


Vapauttaa aikaasi raportoinnista ja hallinnosta yrityksesi johtamiseen. Talouden ohella hoidon laadun ja vaikuttavuuden seuraaminen ja kehittäminen helpottuu.

Auttaa sinua tunnistamaan toiminnan kehityskohteita juurisyyanalyysien avulla.

Raportoinnin selkeyden, visuaalisuuden ja ajantasaisuuden ansiosta voit helpommin ottaa koko henkilöstön mukaan muutosten läpivientiin ja säännölliseen seurantaan.