Diarium on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden

Diarium on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden, jonka avulla voitte hyödyntää potilaskortisto- ja laskutusohjelmanne tietoja aiempaa helpommin päivittäisessä ja viikottaisessa kuntoutusyrityksenne johtamisessa.

Diariumin tiedolla johtamisen palveluiden tarkoituksena on tarjota yrityksesi säännöllisen toiminnan päivittäisiä suoritetietoja johdon päätöksentekoprosessien tukemiseksi.

Palvelumme ytimen muodostaa helppokäyttöinen visuaalinen ja vuorovaikutteinen online-raportointityökalu. Se on suunniteltu käytettäväksi osana yrityksen päivittäistä päätöksentekoa ja kehittämistä.

Yhdistämällä käyntien, laskutuksen sekä asiakassegmenttien tiedot tarjoamme kattavan ja ajantasaisen analyysin yrityksesi ja palveluidesi suorituskyvystä.

Päivittäin päivittyvä raportointikokonaisuus on saatavilla kaikilla älylaitteilla tietoturvallisen ja helppokäyttöisen verkkoalustan kautta missä tahansa liikutkin.

Verrattuna kirjanpidosta saataviin raportteihin tarjoavat palvelumme mahdollisuuden päästä syvemmälle palvelutuotantoosi. Voit tuntea yrityksesi pulssin, jolloin pysyt aina ajan tasalla siitä, missä mennään. Unohda työläät Excel-taulukot ja manuaalinen datan kokoaminen eri raporteista!

Tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden avulla tuomme työkalut liiketoiminnan suorituskyvyn ja kuntoutuksen tärkeiden mittareiden sekä trendin etenemiseen.

Tarjoamme vaivattoman tavan tarkastella muun muassa palvelujen tuotantoa valitulla ajanjaksolla, asiakasryhmiä, terapiamuotoja ja verrata eri palvelujen kehitystä asetettuihin tavoitteisiin. 

Jatkuvasti kehittyvän mittariston tueksi tarjoamme säännöllisiä sparrauspalavereja yrityksesi kehityskohteiden ja potentiaalin tunnistamiseksi niin taloudellisen tuloksellisuuden kuin kuntoutuksen laadun ja vaikuttavuuden näkökulmasta.

Tavoitteenamme on tarjota palvelu, joka tukee yrityksesi kasvua ja kannattavuutta sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittymistä.

Tarjoamme nyt mahdollisuutta ensimmäisten joukossa hankkia Diariumin maksullisen lisäpalvelun ja olla viitoittamassa tietä kuntoutuspalveluiden datapohjaisessa kehittämisessä.

Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, joissa yhdessä opimme ja kuljemme matkaa kohti tiedolla johdettua kuntoutusalan yritystä ja kuntoutusta. Näin voimme yhdessä tarjota parempaa palvelua asiakkaille.

Oletko kiinnostunut tiedolla johtamisen palveluistamme?

Sinua palvelee
Data Scientist
Antti Kähkönen
antti.kahkonen@fns.fi
050 405 3311

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Haluaisitko olla mukana määrittämässä, miten Suomen terapia-alalla hyödynnettään potilaskortisto- ja laskutusjärjestelmään tallennettua dataa toiminnan kehittämisessä tai tietää aiheesta lisää? Siinä tapauksessa täytä oheinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.

 

 

Mitä hyötyä yrityksellesi tai organisaatiollesi on tiedolla johtamisen palvelustamme?


Vapauttaa aikaasi raportoinnista ja hallinnosta yrityksesi johtamiseen. Talouden ohella hoidon laadun ja vaikuttavuuden seuraaminen ja kehittäminen helpottuu.

Auttaa sinua tunnistamaan toiminnan kehityskohteita juurisyyanalyysien avulla.

Raportoinnin selkeyden, visuaalisuuden ja ajantasaisuuden ansiosta voit helpommin ottaa koko henkilöstön mukaan muutosten läpivientiin ja säännölliseen seurantaan.