Diarium on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden

Diarium on käynnistänyt tiedolla johtamisen palvelukokonaisuuden, jonka avulla voitte hyödyntää potilaskortisto- ja laskutusohjelmanne tietoja aiempaa helpommin päivittäisessä ja viikottaisessa kuntoutusyrityksenne johtamisessa.

Tarjoamme nyt mahdollisuutta ensimmäisten joukossa hankkia Diariumin maksullisen lisäpalvelun ja olla viitoittamassa tietä kuntoutuspalveluiden datapohjaisessa kehittämisessä.

Haluamme luoda asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, joissa yhdessä opimme ja kuljemme matkaa kohti tiedolla johdettua kuntoutusalan yritystä ja kuntoutusta. Näin voimme yhdessä tarjota parempaa palvelua asiakkaille.

Oletko kiinnostunut tiedolla johtamisen palveluistamme?

Sinua palvelee
Data Scientist
Antti Kähkönen
antti.kahkonen@fns.fi
050 405 3311

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Haluaisitko olla mukana määrittämässä, miten Suomen terapia-alalla hyödynnettään potilaskortisto- ja laskutusjärjestelmään tallennettua dataa toiminnan kehittämisessä tai tietää aiheesta lisää? Siinä tapauksessa täytä oheinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä.

 

 

Tutustu työkaluun

Klikkaa kuvaajia ja käytä filttereitä muokataksesi näytettävää dataa

Mitä hyötyä yrityksellesi tai organisaatiollesi on tiedolla johtamisen palvelustamme?


Vapauttaa aikaasi raportoinnista ja hallinnosta yrityksesi johtamiseen. Talouden ohella hoidon laadun ja vaikuttavuuden seuraaminen ja kehittäminen helpottuu.

Auttaa sinua tunnistamaan toiminnan kehityskohteita juurisyyanalyysien avulla.

Raportoinnin selkeyden, visuaalisuuden ja ajantasaisuuden ansiosta voit helpommin ottaa koko henkilöstön mukaan muutosten läpivientiin ja säännölliseen seurantaan.