Varmista tietosuojavastaavan osaaminen – tilaa maksuton tietosuojavastaavan koulutus

Tietosuoja on tärkeässä roolissa sosiaali- ja terveydenhuollon alalla toimivien yritysten toiminnassa. On erittäin tärkeää, että henkilöstö tuntee tietosuojan perusteet ja osaa hoitaa työtehtävänsä tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaan. Tietosuojavastaava on yrityksen erityisasiantuntija, jonka tehtävänä on varmistaa, että tietosuojasta ja siitä huolehtimisesta tullaan tietoiseksi ja jokainen osaa toimia oikein työtehtävissään. Tietosuojavastaavan tehtävät vaativat tuntemusta tietosuojalainsäädännöstä, tietojärjestelmistä ja tietoturvasta.

 

Navicre Oy:n tavoitteena on mahdollistaa kaikille yrityksille laadukkaat tietosuojakoulutukset. Sitä varten Navicren tiimi on luonut maksuttoman tietosuojavastaavan koulutuksen, joka on tilattavissa osoitteesta www.tietosuojavastaavankoulutus.fi Se on kattava tietopaketti tietosuojasta ja tietosuojavastaavan tehtävästä.

 

Koulutus soveltuu hyvin perehdytysmateriaaliksi uudelle tietosuojavastaavalle tai kertauskurssiksi tehtävää jo pidempään hoitaneelle. 

Koulutuksessa käsitellään mm. Seuraavia asioita:

  • Tietosuoja ja siihen liittyvä lainsäädäntö
  • Tietosuojavastaavan tehtävät ja asema organisaatiossa
  • Tietotilinpäätöksen laatiminen
  • Tietosuojan nykytilakartoitus

 

Koulutuksen voi tilata maksutta käyttöön koska tahansa osoitteesta www.tietosuojavastaavankoulutus.fi Saat koulutuksen käyttöösi heti tilauksen jälkeen.

Kirjoittaja