Blogi

Lasten toimintaterapeutti osaa olla lapsi itsekin

25 vuotta lasten toimintaterapiapalveluja Oulun seudulla tarjonnut Ritva Lauronen toteaa, että lasten toimintaterapeutti joutuu päivän mittaan muuntautumaan moneen rooliin. Aamulla voi olla lapsiasiakas, jonka kanssa leikitään.
Lue lisää

Monipuolista terapiaa toimivissa tiloissa

Lapin Terapiakolmio toimi aiemmin Rovaniemellä Revontulikeskuksessa 100 neliön tiloissa. Yritys tarvitsi lisätilaa. Onnekkaiden sattumusten jälkeen he pääsivät jo ennen rakentamista suunnittelemaan arkkitehdin kanssa uudet tilat Rovaniemen keskustaan.
Lue lisää

Monipuolinen markkinointi kantaa hedelmää

Petra ja Samu Kaukoranta perustivat Relaxion Oy:n Kaarinaan kolme vuotta sitten. Yritys lähti pienestä, autotallitasolta, kuten toimitusjohtaja Samu Kaukoranta pilke silmäkulmassa kertoo. ”Olimme aiemmin toimineet 12 vuotta pääkaupunkiseudulla isossa alan ketjussa, joten olimme ehtineet jo poisoppia virheitä.”
Lue lisää

Koko fysioterapia-alan puolestapuhujat

Hyrylän Fysioterapian yrittäjät Riitta Sipilä ja Taru Seuna puhuvat vahvasti koko fysioterapia-alan puolesta. ”Yritys on tapa järjestää tätä työtä. Varsinainen työ on muuta. Fysioterapia on niin pieni ala, että kaikkien fysioterapeuttien pitää puhua alan edistämisen puolesta. Korostamme mieluummin fysioterapiaa kuin omaa yritystämme.”
Lue lisää

Aktiivista terveyttä

Kiifys Oy:n yrittäjä Mari Halkola on rautainen ammattilainen, joka on mielellään monessa mukana. ”Innostun monista asioista. Kun teen jotain, uppoudun siihen ja aika menettää merkityksensä”, hän toteaa.
Lue lisää

Yksityisyrittäjien tiimityötä

Pääkaupunkiseudulla, Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, toimiva Fysioterapiatiimi.fi on yksityisten ammatinharjoittajien verkosto. Kukin fysioterapeutti tekee työtä oman toiminimensä kautta, omassa toimipisteessään.
Lue lisää

Verkottuminen on kaikkien etu

Yrityksen toimintaan mahtuu sekä ylä- että alamäkiä. Fysika Perniön fysikaalisessa hoitolaitoksessa koettiin iso romahdus vuonna 2010, kun Nokia irtisanoi ja jakoi eropaketteja Salossa, 25 kilomerin päässä. ”Meillä se vaikutti järkyttävästi. Liikevaihto pieneni 25 prosenttia. Samaan aikaan vielä Salo kilpailutti palveluja, ja meiltä loppu veteraanikuntoutus. Tilanne oli taloudellisesti ja henkisesti hirvittävä”,...
Lue lisää

Äkkilähtö Kantaan -webinaari

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä velvoittaa yksityiset terveydenhuollon toimijat liittymään potilastiedon arkistoon. Kela on asettanut sähköistä potilastietojärjestelmää käyttäville palveluntuottajille Kantaan liittymisen takarajaksi 1.11.2018 vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kilpailutuksessaan.
Lue lisää

Laatu on menestymisen avain

Laihialainen Fysiopulssi Oy on nyt 12-vuotias kahden naisen yritys. ”Alkuun perustimme yrityksen vain luodaksemme itsellemme työpaikan. Aika nopeasti kuitenkin tarvitsimme äitiyslomasijaisia ja sitten olikin tarve kokoaikaiselle työntekijälle. Nyt meitä fysioterapeutteja on viisi”, Sari Nikkilä ja Mervi Parttimaa kertovat.
Lue lisää