Blogi

Fysioterapia-alalla vaatimustaso on huima

”Fysioterapia-alalla pitää kehittyä koko ajan joka saralla. Haastavinta on pysyä muutosten mukana. Itsensä kouluttaminen on tärkeää”, vastaava johtaja, yrittäjä ja fysioterapeutti Maria Anias Kempeleen Fysioterapiasta toteaa.
Lue lisää

Toisen polven yrittäjä tuottaa palveluja syrjäseuduille

Jani Huotari on jo toisen polven fysioterapia-alan yrittäjä Muhoksella. Hänen isänsä perusti yrityksen 35 vuotta sitten. ”Hän teki töitä aluksi yksin, mutta jo kolmen viikon kuluttua huomasi, että tiedossa on kolmen viikon jono. Pian hän palkkasi toisen terapeutin, joka on meillä töissä vieläkin. Hän on ollut meillä töissä pidempään kuin...
Lue lisää

Kokonaisvaltainen fysioterapia lisää seniorin elämänlaatua

Oululainen SeniorKunto viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan kunnolla: menossa on KymppiKiertue, kymmenen erilaista tapahtumaa pitkin vuotta. Ohjelmassa on muun muassa luentoja, lavis-lavatanssijumppaa ja aurinkotansseja.
Lue lisää

Coronariassa on tekemisen meininkiä

Coronaria on yksi Suomen suurimmista terveydenhuoltoalan toimijoista. Vuonna 1988 neljän lääkärin perustamasta yrityksestä on kasvanut noin 2500 ihmistä työllistävä, joka puolelle maata levinnyt yritys, joka toimii niin terveys-, hoiva- ja kuin kuntoutussektorillakin. Viime vuonna yrityksen liikevaihto ylitti 130 miljoonaa euroa.
Lue lisää

Kokonaisvaltaista hyvinvointia reippaalla otteella

Emma Mälkiä käynnisteli Oulun Hyvinvointistudion toimintaa pienellä teholla 2016. ”Isäni on aikoinaan toiminut yrittäjänä, mutta yritys ehti olla pitkään pöytälaatikossa.
Lue lisää

Easymove on kasvanut vauhdilla

Fysiopalvelu Easymoven tarina alkaa viiden vuoden takaa. Fysioterapeutti Riku Laine aloitti toimintansa Oulussa perustetussa kuntosalissa, jonka yhteydessä annettiin myös hierontaa. Diarium otettiin käyttöön heti kättelyssä.
Lue lisää

Fysioterapia on jatkuvaa liikettä

”Fysioterapia on jo alana jatkuvaa liikettä”, Kokemäen Fysioterapia ja Kuntosali Oy:n yrittäjä Sanna Uusiniitty sanoo.  Jos et pysy ajan hermolla, et ole kohta myös enää liikkeessä mukana. 
Lue lisää

Laadukasta fysioterapiaa jo yli 30 vuotta

Sastamalalainen Fysikaalinen Hoitolaitos Karsikas on perustettu vuonna 1983. Sen nykyinen omistaja Marke Salo valmistui fysioterapeutiksi vuonna 1988 ja osti yrityksen itselleen seuraavana vuonna. ”Silloin talossa oli Marken lisäksi Pia Marttila, joka on talossa edelleen”, Anniina Ketola, Marken tytär kertoo.
Lue lisää

Lasten ilo tarttuu terapeuttiin

Vaikka keskustelu FT Liikuttava Oy:n naisten kanssa menee nopeasti syviinkin vesiin, nousee ilo ja energia pääosaan. FT Liikuttavan asiakkaina ovat neurologista kuntoutusta tarvitsevat lapset. ”Lapset osaavat iloita, kun tulee hyviä juttuja. He löytävät ilon sieltä, missä sitä on. Lapsen ilo antaa voimaa tehdä tätä työtä”, fysioterapeutti Laura Mäkinen sanoo.
Lue lisää