Blogi

Elisa Vauhkonen juoksee

Fysioterapiaa iloisella otteella

  ”Työssä ei aina tarvitse olla niin virallinen eikä ”pönöttää”. Se on miusta vähän vanhanaikaista”, toteaa iloisesti naurava Elisa Vauhkonen. Hän on perustanut noin vuosi sitten oman yrityksen, Fysioterapia ja valmennus Elisa Vauhkosen.
Lue lisää
Virkkalan Fysioterapian Jouko Urhola ja Marja Söderlund

Fysioterapiaa jo 34 vuotta

  ”Pitkän iän salaisuus ovat tyytyväiset asiakkaat. Annamme niitä hoitoja mitä asiakkaat haluavat ”, Virkkalan Fysioterapian omistaja, osteopaatti/OMI-terapeutti Jouko Urhola sanoo.
Lue lisää

Osuuskunta on hyvä yritysmuoto myös terveydenhuollossa

  ”Osuuskunta tarkoittaa meillä yhdessä tekemistä ja täydellistä tasa-arvoa päätöksenteossa”, Osteopatiakeskus Valon toimitusjohtaja Laura Lee Kamppila sanoo.
Lue lisää
Fysio Centerin henkilökunta ja Diariumin edustajat skoolaamassa Kanta-liittymiselle

Ensimmäinen Kanta-vuosi on sujunut mallikkaasti

  Fysio Center Jyväskylä Oy oli ensimmäinen yksityinen Potilastiedon arkistoon liittynyt pk-sektorin yritys. Diarium liitti sen Potilastiedon arkistoon vuosi sitten, 10.9.2016.
Lue lisää
Tomi Korhonen ja Olli Venemies Diariumin Kanta-käyttökoulutuksessa

Näin liityt Kantaan Diariumin kanssa

  Kansallinen potilastiedon arkisto on aiheuttanut terapia-aloilla kuhinaa. Milloin täytyy ihan viimeistään liittyä, miten se tapahtuu, mitä meidän täytyy tietää ja osata? Tässä kirjoituksessa käyn läpi, miten Kantaan liittyminen Diariumin kanssa käynnistyy.
Lue lisää

Henkilökunta on yrityksen sydän

Nokian NeuroFysion toimitusjohtaja Jukka Kuusisto korostaa henkilökunnan merkitystä laadukkaassa terapiassa. Jotta yritys pysyy kehityksen kärjessä, sen pitää panostaa osaavaan henkilökuntaan ja huippuluokan välineisiin ja puitteisiin.
Lue lisää

Diarium 100 asiakasyritystä – Miksi teimme sen ja miten sinä voit hyödyntää ideaa?

  Käynnistimme kesällä 2017 Diarium 100 asiakasyritystä -kampanjan, jossa esittelemme sata terapia-alalla toimivaa asiakastamme. Tässä artikkelissa haluan avata motiivejamme kampanjan taustalla, kertoa kuinka sen teimme ja antaa vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää ideaa omassa sähköisessä markkinoinnissasi.
Lue lisää

Ensimmäinen Diarium-asiakas liittyi Potilastiedon arkistoon

”Asiakkaidemme terveystiedot tallentuvat nyt Kanta-arkistoon, jossa ne ovat asiakkaan niin halutessa muiden häntä hoitavien terveydenhuollon ammattilaisten käytettävissä. Lisäksi asiakas voi katsoa omia tietojaan Kanta-palveluihin kuuluvasta Omakanta-palvelusta. Tämä luo entistä paremmat mahdollisuudet asiakkaan terveyden kokonaisvaltaiselle edistämiselle ja asiakkaan valinnanvapaudelle”, Fysio Centerin toimitusjohtaja Susanna Antikainen kertoo.
Lue lisää

Diarium on Kanta-sertifioitu järjestelmä

Kanta-palveluihin liitettävien tietojärjestelmien ja välityspalveluiden tulee läpäistä sertifiointi. Sertifiointi on prosessi, jonka aikana todennetaan tietojärjestelmän täyttävän määritellyt olennaiset vaatimukset. Diarium-ohjelman sertifiointi hyväksyttiin 13.6.2016.
Lue lisää