Blogi

Meillä on hyvä työtiimi, kaikilla on sama innostuneisuus ja kiinnostus työhön. Siitä saa voimia työhön, Helena Ranta toteaa. Kuvassa yrityksen fysioterapeutit Helena Ranta, Suvi Vainikka ja Satu Honkanen.

Tuloksia yhteistyössä asiakkaan kanssa

  ”Tiivis yhteistyö asiakkaan ja hänen lähiympäristön kanssa on meille tärkeä asia”, Fysioterapia Ensiaskeleen yrittäjä Helena Ranta toteaa.
Lue lisää
Jos taustalla ei ole muita pulmia, kahden kielen oppiminen yhtäaikaisesti sujuu ilman suurempia probleemoja, Marja Hyvönen sanoo.

Alakouluiässä kaksikielisiseksi oppii nopeasti

  Maahanmuuttajataustaisia lapsia tulee Suomeen jatkuvasti yhä enemmän. Se aiheuttaa uusia haasteita päivähoitoon ja kouluun. ”Päiväkoti-ikäiset maahanmuuttajat oppivat suomen melko nopeasti. Haasteena pidän niitä lapsia, jotka tulevat Suomeen yläkouluikäisinä. Heillä suomen kieli voi jäädä helposti pintatasolle, ei päästä syvään oppimiseen kouluvuosien aikana”, puheterapeutti Marja Hyvönen sanoo.
Lue lisää
Perinteisen terapian lisäksi Terapeija tarjoaa etäkuntoutusta ja verkkokuntoutusta.

Edelläkävijä haluaa olla kehityksen kärjessä

  Terapiakeskus Terapeija toimii kolmessa paikassa: Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Toimitusjohtaja Markku Helminen kertoo, että tavoitteena on olla innovatiivinen edelläkävijä.
Lue lisää
Jalkaterän, nilkan, polven, lonkan tai alaselän ongelmien syy voi löytyä jalan rakenteellisesta syystä tai virheellisestä toiminnasta.

Yhteistyö lääkärikeskuksen kanssa on asiakkaan etu

  Fysioterapia Knaapinen on Ari Knaapisen ja hänen vaimonsa Katin yhteinen yritys. Heillä työskentelee myös kolmas fysioterapeutti ammatinharjoittajana. Vastaanottoja on kaksi: Hangossa toimitaan neljänä päivänä viikossa ja Karjaalla yhtenä.
Lue lisää
RK Fysio on vastikään muuttanut Tammisaaressa isompiin tiloihin. Tervetuloa, toivottaa Kristoffer Silfver.

Tukea nuorille urheilijoille

  ”Passiivisen fysioterapian aikakausi on minusta nyt ohi. Aktiivinen fysioterapia on tätä päivää”, sanoo Raaseporin Tammisaaressa toimivan RK Fysion toinen omistaja Kristoffer Silfver.
Lue lisää

Puheen kehitys tarvitsee loruttelua

  Yhdeksi syyksi puheen häiriöihin Puheen vuoksi Oy:n yrittäjä Susanna Timperi mainitsee nykymaailman vahvan visuaalisuuden. Sinällään visuaalisuus ei aiheuta kielihäiriötä, mutta voi aiheuttaa pulmia niillä, joilla on alttiutta kielihäiriöön.
Lue lisää
Elisa Vauhkonen juoksee

Fysioterapiaa iloisella otteella

  ”Työssä ei aina tarvitse olla niin virallinen eikä ”pönöttää”. Se on miusta vähän vanhanaikaista”, toteaa iloisesti naurava Elisa Vauhkonen. Hän on perustanut noin vuosi sitten oman yrityksen, Fysioterapia ja valmennus Elisa Vauhkosen.
Lue lisää
Virkkalan Fysioterapian Jouko Urhola ja Marja Söderlund

Fysioterapiaa jo 34 vuotta

  ”Pitkän iän salaisuus ovat tyytyväiset asiakkaat. Annamme niitä hoitoja mitä asiakkaat haluavat ”, Virkkalan Fysioterapian omistaja, osteopaatti/OMI-terapeutti Jouko Urhola sanoo.
Lue lisää

Osuuskunta on hyvä yritysmuoto myös terveydenhuollossa

  ”Osuuskunta tarkoittaa meillä yhdessä tekemistä ja täydellistä tasa-arvoa päätöksenteossa”, Osteopatiakeskus Valon toimitusjohtaja Laura Lee Kamppila sanoo.
Lue lisää