Palvelumaksu helpottaa laskutusta

Palvelumaksun myötä ohjelma luo automaattisesti käyntikohtaisen palvelumaksun laskulle.

Yksi Diariumin uusista ominaisuuksista on viime keväänä käyttöön otettu palvelumaksu.

”Se rakennettiin helpottamaan laskutusta. Diariumin käyttäjä voi helposti laskuttaa esimerkiksi Kanta-liitännästä aiheutuvia kuluja asiakaskäyntien yhteydessä”, Hanna Kiiski Diariumin tuotekehityksestä kertoo.

Aiemmin Diariumissa on voinut lisätä vain laskukohtaisia laskutuslisiä tai toimistomaksuja. Palvelumaksun myötä ohjelma luo automaattisesti käyntikohtaisen palvelumaksun laskulle. Tämä tapahtuu sopimushinnaston kautta. Sopimukselle määritellään summa ja maksaja. Kun sopimus on käytössä hoitojaksolla, tulee palvelumaksu laskulle laskun luonnin yhteydessä.

”Nyt laskutuslisän voi tehdä käyntikohtaisesti. Esimerkiksi kolmen käynnin laskulle tulee palvelumaksu kolme kertaa. Ennen tätä automaatiota palvelumaksu on pitänyt lisätä manuaalisesti jokaiselle laskulle tarvikerivinä”, Kiiski sanoo.

 

Palvelumaksun voi määrittää joko asiakkaan tai organisaation maksettavaksi.

Palvelumaksu helpottaa erityisesti niitä, jotka haluavat laskuttaa asiakasta käyntikohtaisesti. Automaattinen rivi helpottaa laskuttajaa. Tämän kun yhdistää massalaskutus-toimintoon ja massalähetykseen, laskuttaminen käy kuin heinänteko!”

Diarium tutuksi -sarjassa annamme vinkkejä uusista, Diariumin käyttöä entisestään helpottavista ominaisuuksista. Ota kaikki irti ohjelmastasi!

Kiinnostuitko palvelusta? Ota yhteyttä!

Kirjoittaja