Paras ja helpoin tapa potilastietojen hallintaan

Ota käyttöön
Fysioterapeutti hoito
Terapeuteille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunniteltu potilastietojärjestelmä, jonka monipuolisuus avaa täysin uusia mahdollisuuksia ja helppokäyttöisyys vapauttaa aikaa varsinaiseen työhön. Kanta-sertifioitu ja rekisteröity Valvira tietojärjestelmärekisterin A-luokkaan.
Turvallinen ja luotettava
Helppokäyttöinen
Ilmainen tuki
0+
Käyttäjiä
0+
Yrityksiä
0+
Toimipisteitä
0+
Suosittelee
0+
Asiakastyytyväisyys (CSAT)
0+
Käyttäjäkokemus (NPS)

Referenssit

Diarium-ohjelmaa käyttää yli 10 000 terapia- ja kuntoutusalan ammattilaista ja yli 1 800 yritystä aina ammatinharjoittajasta isompiin ketjuihin ja kuntoutuslaitoksiin.Lue lisää yrityskohtaisista esittelyistä.

Virkkalan Fysioterapia tarjoaa monipuolisia hoitoja ja palveluita Lohjalla jo 34 vuotta. Osteopatiaa, fysioterapiaa ja hierontaa ilman lääkärin lähetettä. Tutustu!

Lue lisää

Toimivax Oy:n perustaja Heli Ojamaa korostaa yrittäjän vastuuta työntekijöistään. Toimivaxin toimintaterapeutit liikkuvat paljon asiakkaiden luona ja Ojamaa haluaa lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ojamaa kokee työntekijöihin panostamisen positiiviseksi asiaksi. Ojamaa perusti Toimivaxin vuonna 2009 ja yrityksen alkuajat olivat tiukkoja. Nyt Toimivaxissa on töissä Ojamaan lisäksi neljä terapeuttia. Heli Ojamaa on aktiivinen toimija Limingan Yrittäjien hallituksessa ja pitää yrittäjien välistä yhteistyötä tärkeänä.

Lue lisää

Kohtaamme päivittäin näkymättömiä sankareita. Toimintaterapeutti Eija Vehviläinen tekee huomaamatonta työtään lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen.

Lue lisää

Kouvolalainen yrittäjä Hannaliisa Mäkelä tarjoaa toimintaterapiaa ja psykoterapiaa nuorille ja aikuisille. Hän korostaa omasta jaksamisesta huolehtimista ja suosittelee Diariumin käyttöä laskutukseen.

Lue lisää

Terapiakeskus Mentoris Oy tarjoaa yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaterapiaa kaikenikäisille. Yrityksen kasvu perustuu hyvään maineeseen ja laadukkaaseen palveluun.

Lue lisää

Kokemus Diariumista: TerapiaLampi Oy:n yrittäjä Hanna Lampi kehuu Diariumin helppoutta päivittäisessä kirjaamisessa ja ajanvarauksessa. Lue lisää!

Lue lisää

Suomen Hierojakoulut kouluttaa vuosittain noin 150 hierojaa eri toimipisteissä ympäri Suomea. Tarjolla on hierojan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta sekä mahdollisuus kouluttautua kuntosalivalmentajaksi. Koulusta valmistuneet hierojat käyttävät Diariumia potilaskertomusten tekemiseen.

Lue lisää

Suomen Fysiovalmentajat tarjoaa henkilökohtaista fysiovalmennusta kaikenikäisille. Heidän erityisosaamistaan ovat painonpudotus ja leikkauksen jälkeinen fysioterapia. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Espoon keskuksessa.

Lue lisää

Silmuke Oy on tuore yritys, joka tarjoaa moniammatillista tukea asiakkaille. Yrityksessä on keskitetty kaikki palvelut saman katon alle. Yhteistyö tiimin kesken on tärkeää hyvän ammatillisuuden takaamiseksi. Yrityksen perustaminen on ollut työlästä, mutta Diarium-potilastietojärjestelmä on helpottanut laskutusta ja tiedonhallintaa.

Lue lisää

Oululainen SeniorKunto tarjoaa yksilöfysioterapiaa ja ryhmäliikuntaa ikäihmisille. Liikuntaa voimaa ja tasapainoa varten. Tutustu kuntoutukseemme nyt!

Lue lisää

Sanaset Oy on kainuulainen puheterapiayritys, joka tarjoaa laadukkaita puheterapiapalveluita. He käyttävät Diarium-ohjelmaa, joka helpottaa kirjauksia, ajanvarauksia, laskutusta ja työn suunnittelua. Kanta-liittyminen sujui hyvin ja seuraavana vaiheena odotetaan Kelan sähköisiä palautelomakkeita.

Lue lisää

Relaxion Oy tarjoaa laadukkaita kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja Kaarinassa. Tutustu monipuoliseen osaamiseemme ja varaa aika Diarium-esittelylle!

Lue lisää

Raseborgs Fysioterapi Ab juhlii 25-vuotisjuhliaan Ekenäsissä. He tarjoavat joustavaa ja ammattitaitoista hoitoa kaikille asiakkaille.

Lue lisää

RK Fysio on muuttanut isompiin tiloihin Tammisaaressa. Tarjolla aktiivista fysioterapiaa ja ennaltaehkäisevää toimintaa.

Lue lisää

Puheterapiakeskus Tempo Oy tarjoaa puheen sujuvuuden häiriöiden terapiaa yksilö- ja ryhmämuotoisena. Etäterapia mahdollistaa terapian ympäri Suomen ja ulkomaille. Diariumin avulla hoito on helppoa ja laskutus sujuu.

Lue lisää

Asta Peippo tarjoaa laadukasta psykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa sekä seksuaalineuvontaa ja -terapiaa. Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntijapalveluihin!

Lue lisää

Pohjan Fysioterapia tarjoaa kokonaisvaltaista muistisairaiden kuntoutusta ja fysioterapiaa yli 30 vuoden kokemuksella. Tutustu osaavaan ja lämpimään hoitoon!

Lue lisää

Palokan Fysioterapia on neljän henkilön fysioterapiayritys, joka tarjoaa myös hierontapalveluita. Erikoistunut tules-fysioterapiaan. Nettiajanvaraus toimii hyvin ja palvelee asiakkaita.

Lue lisää

Paimion-Sauvon Fysioterapia tarjoaa laadukasta fysioterapiaa lapsista aikuisiin. Yrityksen perustaja Marja Leena Jaakkola kertoo tarinan pitkästä historiasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta.

Lue lisää

Kohtaavaa ja ammattitaitoista lasten toimintaterapiaa Oulun seudulla. Koulutetut terapeutit tukevat lapsia leikin kautta, asettamalla tavoitteita ja luomalla vahvan motivaation SI-terapian avulla.

Lue lisää

Helsinkiläinen Osteopatiakeskus Valo on osuuskunta, jossa työskentelee useita osteopaatteja. He korostavat tasa-arvoa ja tarjoavat monipuolista hoitoa.

Lue lisää

Martin Kunto Oy on vuonna 1982 perustettu Vantaan Martinlaaksossa.

Lue lisää

Jani Huotari on toisen polven fysioterapia-alan yrittäjä Muhoksella. Hän kertoo yrityksen menestyksen perustuvan täysiin listoihin ja pieniin kiinteisiin kuluihin. Huotari on myös Liikuntakeskus Laiffin toimitusjohtaja. FysioLaiffi tarjoaa fysioterapiaa ja kuntosalipalveluita Muhoksen lisäksi myös muilla paikkakunnilla. Huotari korostaa alan murrosta ja tarvetta kehittää palveluita sekä johtamista.

Lue lisää

Eeva Vartia perusti Köyliön Fysioterapian vuonna 1997. Yritys tarjoaa monipuolista fysioterapiaa ja kuntosalipalveluita. Kanta-kirjaaminen on osa arkea.

Lue lisää

Kipinäkeskus tarjoaa puhetta tukevaa ja korvaavaa kommunikointia. Koulutusta, apuvälineitä ja räätälöityä tukea puhevammaisille. Tutustu palveluihimme!

Lue lisää

Keravan Lääkintävoimistelu Oy tarjoaa turvallista ja kokonaisvaltaista hoitoa. Toimitusjohtaja Terhi Enjala painottaa aitoja kohtaamisia ja hyvinvointia.

Lue lisää

Kaisankoti tarjoaa työikäisille kuntoutus- ja työelämäpalveluita moniammatillisesti. Diarium auttaa suunnittelussa ja organisaatiossa tehokkaasti.

Lue lisää

Nokialainen Jumppis tarjoaa monipuoliset kunto- ja hyvinvointipalvelut: kuntosali, ryhmäliikuntaa, hieronta ja fysioterapiaa. Tervetuloa hyvinvoinnin pariin!

Lue lisää

Helsingin Malmilla sijaitseva Jalkaterapiapalvelut Askelma tarjoaa laadukasta jalkaterapiaa ja lymfaterapiaa. Autamme pääsemään eroon jalkaterän kivuista.

Lue lisää

Hämeenlinnan fysioterapia ja hieronta Oy tarjoaa laadukasta neurologista kuntoutusta yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa. Luotettavaa hoitoa Hämeenlinnassa.

Lue lisää

Hyvä Olo Ilona Hyvä Olo Ilonalla on toimipisteitä Tampereella kolme ja Toijalassa yksi.

Lue lisää

Suomen Hippo Terapiaklinikka: Moniammatillista kuntoutusta tarjoava johtava terapiaklinikka. Laadukasta apua asiakkaille ympäri maan. Tutustu palveluihimme nyt!

Lue lisää

Tutustu Hieroja Helsinkiin – tarjoamme korkealaatuista urheiluhierontaa Helsingin keskustassa. Nopeaa, laadukasta hoitoa ammattilaisilta.

Lue lisää

Fysioterapiatiimi.fi on pääkaupunkiseudulla toimiva yksityisten fysioterapeuttien verkosto. He tarjoavat polven ja lonkan kuntoutusta sekä monipuolista terapiaa.

Lue lisää

Tiina Loponen perusti Fysioterapia Loposen Lapasesta -yrityksen, joka tarjoaa rentoa ja positiivista hoitoa. Yrityksen nimi jää mieleen ja kotisivut houkuttelevat asiakkaita. Loponen ottaa vastaan asiakkaita kotonaan ja haluaa kasvattaa yritystä maltillisesti. Hän on erikoistunut purentaelin- ja alaraajafysioterapiaan.

Lue lisää

Fysioterapia Knaapinen tarjoaa saumatonta yhteistyötä lääkärikeskuksen kanssa. Heillä on vastaanottoja Hangossa ja Karjaalla.

Lue lisää

Fysioterapia Ensiaskel tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Tiivis yhteistyö asiakkaiden ja heidän lähipiirinsä kanssa on tärkeää. Yrityksessä työskentelee kolme terapeuttia. Melonta on yksi erikoisuus terapiamenetelmissä.

Lue lisää

Fysiopulssi Oy tarjoaa laadukasta ja ihmisläheistä fysioterapiaa Laihialla. Kokenut tiimi palvelee asiakkaita laajasti tuki- ja liikuntaelinfysioterapian alalla.

Lue lisää

Fysiopiste Axoni Oy tarjoaa monipuolisia fysioterapiapalveluita Maskussa ja Nousiaisissa. Kokenut tiimi panostaa asiakaslähtöisyyteen ja laatuun.

Lue lisää

Fysioavain tarjoaa yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa sekä hierontaa Tampereella. Kokenut tiimi kohtaa jokaisen asiakkaan yksilönä ja tarjoaa räätälöityä hoitoa.

Lue lisää

Fysio-Sport Petäkosken ja Toimintaterapia OTE:n omistajat kehuvat yhteistyötä ja samankaltaisia ajatuksia. He jakavat tilat ja sparraavat toisiaan.

Lue lisää

FYSIO2000 tarjoaa monipuolisia hyvinvointi-, liikunta- ja terapiapalveluita Etelä-Pohjanmaalla. Kuntosalit, fysioterapia, toimintaterapia - me tuemme hyvinvointiasi!

Lue lisää

Yli-Kunto Oy on terapia-alan yritys, joka tarjoaa luuntiheysmittauksia ja erilaisia fysioterapian palveluita Pohjois-Pohjanmaalla.

Lue lisää

Fysika Perniön fysikaalisessa hoitolaitoksessa koettiin iso romahdus vuonna 2010, kun Nokia irtisanoi ja jakoi eropaketteja Salossa. Yrittäjä Elina Muuri kertoo, miten he selvisivät vaikeasta tilanteesta ja miten he ovat pyrkineet pienentämään taloudellista riskiä.

Lue lisää

HLS-Fondo on terapia- ja kuntoutuspalveluita tuottava yritys. Meille on tärkeää toimia yhteiskunnassa vastuullisesti. Olemme Kelan palvelutuottaja eli toimimme yhteistyössä Kelan kanssa.

Lue lisää

Coronaria, yksi Suomen suurimmista terveydenhuoltoalan toimijoista, keskittyy jatkuvaan kehitykseen, henkilökunnan koulutukseen ja potilaskeskeiseen etäterapiaan Diarium-ohjelmiston avulla, varmistaen saumattoman palvelun valtakunnallisesti.

Lue lisää

Asko Lehti tarjoaa musiikkiterapiaa KELA:n kuntoutuksen palveluntuottajana. Musiikkiterapia on tehokas hoitomuoto, jossa musiikkia käytetään vuorovaikutuksen välineenä. Diarium-potilastieto-ohjelma helpottaa potilastietojen tallentamista ja Viivi-sovellus soveltuu etäterapioihin. Suositeltava ratkaisu musiikkiterapeuteille.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ajasta ja paikasta riippumaton kuntoutus verkkokurssien avulla

Lue lisää

Toiminnan ilo - Toimintaterapian kotikuntoutusverkkokursseja vanhemmalle ja ammattilaiselle

Lue lisää

Etäkuntoutuksen muodot - kohti ajasta riippumatonta kuntoutusta

Lue lisää
Klikkaamalla "Hyväksy kaikki evästeet", suostut evästeiden tallentamiseen laitteellasi sivuston käytön parantamiseksi, käytön analysoimiseksi sekä markkinointimme tehostamiseksi. Lue lisää evästepolitiikastamme.