Referenssit

Fysioterapia
Hieronta
Toimintaterapia
Puheterapia
Psykoterapia
Muut kuntoutusalat
 • Palokan Fysioterapia

  Palokan Fysioterapia on neljä henkilöä työllistävä fysioterapiayritys, jonka tiloissa työskentelee myös hieroja. Yritys on erikoistunut tules-fysioterapiaan. Asiakkaat pääasiassa työikäisiä ja ikääntyneitä.

  Palokan Fysioterapiassa pidetään siitä, että Diariumin hyvin toimivat ominaisuudet on suunniteltu kuntoutusyritystä varten ja sitä kehitetään jatkuvasti. Kehitystyössä otetaan hyvin myös asiakkaiden toiveet huomioon. Ohjelma on monipuolinen, mutta helppokäyttöinen. Ajanvaraus linkittyy potilastietoihin. Myös nettiajanvaraus toimii erittäin hyvin ja palvelee hyvin asiakkaita.

 • Fysio2000

  Diariumissa meillä on kaikki, Timo Tuuri Fysio 2000-yrityksestä kehaisee. Ohjelmassa on kaikki täydellisestä mobiilikalenterista tuotekaupan varastoon.

  Erityiskiitoksen hän haluaa antaa Diariumin asiakaspalvelulle. Kehittämisideat on otettu erittäin hyvin huomioon.

  Fysio 2000 on erikoistunut fysioterapian ja kuntosalin yhdistelmään. Pääosa asiakkaista on työikäisiä, tuki- ja liikuntaelinongelmaisia sekä urheilijoita. Toinen erikoistumisala on neurologinen kuntoutus, jossa toimii moniammatillinen tiimi fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja.

  Nopeasti kasvaneella Fysio 2000:lla on töissä 22 henkilöä. Heistä 16 on fysioterapeutteja, lisäksi on toimintaterapeutti, sosionomi, lähihoitaja, asiakaspalvelija ja myyntivastaava.

  Toimipisteitä on Ilmajoella, Seinäjoella keskustassa ja Sorsanpesällä sekä Kurikassa.

 • Martin Kunto

  Martin Kunto Oy on vuonna 1982 perustettu Vantaan Martinlaaksossa toimiva fysioterapiaan ja kuntosalitoimintaan keskittynyt yritys. Samojen yrittäjien vetäminä toimii viisi toimipistettä Suomessa ja yksi Espanjassa.

 • Hyvä Olo Ilona

  Hyvä Olo Ilonalla on toimipisteitä Tampereella kolme ja Toijalassa yksi. Yritys työllistää 11 henkilöä. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa hieronta- ja fysioterapiahoidot. Hyvä olo Ilona otti Diarium-ohjelman käyttöön vuoden 2010 alussa.

 • Duo Apex Oy

  Duo Apex Oy on terveyspalveluja tuottava yritys. Henkilökuntaan kuuluu kaksi kiropraktikkoa ja kolme naprapaattia. Osalla on myös fysioterapian pohjakoulutus.

  Yritys toimii lääkäriaseman tiloissa, joten yhteistyö lääkärien ja työterveyshuollon kanssa on sujuvaa. Asiakaskunta on monipuolinen kattaen kaikki ikä- ja ammattiryhmät. Myös urheiluseurat ja yritykset hyödyntävät palveluita.

  Duo Apex Oy valitsi Diariumin sen toimivuuden takia. Sitä on helppo käyttää, nopea korjata ja lisätä tapahtumia. Muokattavuus omaan toimintaan helppoa. Myös suora linkitys tilitoimistoon, laskutuspalveluun ja Kantaan toimii hyvin.

  Tärkeää on myös tukipalvelun toimivuus. Lisäksi havaitut ohjelmistovirheet ja puutteet on korjattu mahdollisimman nopeasti.

 • Fysioterapeutti Riitta Peltonen

  Tampereella yksityisenä ammatinharjoittajana ja Kangasalan FysioPisteellä ammatinharjoittajan sijaisena toimiva Riitta Peltonen tekee töitä pääasiassa tuki- ja liikuntaelinongelmaisten asiakkaiden kanssa. Fysioterapian tekniikoista hän on todennut erityisen tehokkaaksi Stecco-fasciamanipulaation.

  Diariumiin hän päätyi, kun halusi edellistä ohjelmaa kevyemmän ratkaisun. Diariumissa terapian kirjaaminen sujuu helposti. Erityisen mukavaksi ja nopeaksi hän kokee Kelan suorakorvauslaskujen tekemisen. Kirjanpitäjä on myös tyytyväinen raportteihin.

 • Suomen Hierojakoulut

  Suomen Hierojakoulut kouluttavat vuosittain noin 150 hierojaa Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella. Opettajia ketjun palveluksessa on noin 15.

  Jokaisessa toimipisteessä on tarjolla hierojan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta yhteistyössä Savonlinnan ammattiopiston kanssa. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus kouluttautua Kuntosalivalmentajaksi yhteistyössä Trainer4Youn:n kanssa.

  Koulusta valmistuneet hierojat käyttävät Diariumia jokaisessa toimipisteessä potilaskertomusten tekemiseen.

 • Vuokatti Sport

  Liikunnan koulutuskeskus, huippu-urheilun valmennuskeskus sekä liikuntamatkailukohde Vuokatti Sport antaa liikunta-alan ammatillista koulutusta, tekee vapaan sivistystyön kurssitoimintaa sekä mahdollistaa matkailijoille loistavat puitteet ympäri vuoden.
  Diariumia käytetään opiskelijahierojien hierontapolin ajanvarausohjelmana. Tulevaisuudessa ajanvaraukseen liitetään myös fysioterapiapalvelut. Käyttäjiä on noin 40, asiakkaita useita satoja.

 • Hieroja Helsinki

  Hieroja Helsinki tarjoaa urheiluhierontaa neljässä toimipisteessä Helsingin keskustassa. Se yhdistää kymmeniä terveydenhuollon ammattilaisia saman katon alle ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden päästä nopeasti laadukkaaseen hoitoon.

  Diarium-ohjelma on taannut saumattoman tiedonkulun ammattihenkilöiden välillä ja mahdollistanut osaltaan laadukkaan hoidon toteutuksen. Ohjelman käyttöönotto oli nopeaa, ja koska ohjelmaa on helppo käyttää, pidempiin koulutuksiin ei ollut tarvetta. Potilastiedot säilyvät turvallisesti yhdessä ja samassa paikassa. Kirjausten tekeminen mallipohjien ja valmiiden lomakkeiden ansiosta nopeutui. Hieroja saa yhdellä silmäyksellä potilaskertomuksesta nopeasti ja selkeästi tarvittavan tiedon hoidon jatkamiseen. Laskutus ja raportit hoituu yhdessä ja samassa ohjelmassa vähentäen virheiden mahdollisuutta ja vapauttaen aikaa.

 • Arviointi- ja kuntoutuspalvelut Lossi

  Arviointi- ja kuntoutuspalvelut Lossi on tuore yritys ja tuore Diariumin käyttäjä. Se aloitti toimintansa tammikuussa 2018 Porissa.

  Lossin yrittäjät valitsivat Diariumin saatuaan suosituksia suoraan kollegoilta ja Facebookin ryhmistä. Diariumissa kohtaavat laatu, käytettävyys, Kanta-yhteensopivuus ja hinta yritykselle sopivalla tavalla. Käyttöönotto sujui yrittäjien mielestä mutkattomasti. Järjestelmä oli helppo omaksua, ja tukea on sopivasti tarjolla.

  Lossi tuottaa tuetun asumisen palveluita mielenterveyden häiriöistä sekä neuropsykiatrisista oireista kärsiville, pääosin nuorille aikuisille ja työikäisille. Lossissa tuettuun asumiseen on integroitu moniammatillisia arviointi- ja kuntoutuspalveluita, kuntouttavia ryhmäinterventioita sekä opintoihin ja työelämään tähtäävää kuntoutusta. Lisäksi yritys tarjoaa erilaajuisia työ- ja toimintakyvyn arviointeja, yksilöterapiaa sekä ryhmiä myös muille tahoille. Yrittäjät ovat koulutustaustoiltaan psykologi ja toimintaterapeutti.

 • Helsingin toimintaterapia

  Helsingin toimintaterapia Oy on toimintaterapiapalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa yksilö- ja ryhmäterapiaa sekä toimintaterapiatutkimuksia kaikenikäisille.

  Toimintaan kuuluvat lisäksi koulutus-, työnohjaus- ja konsultaatiopalvelut sekä osallistuminen alan kehittämis- ja tutkimustyöhön.

 • Puheterapiakeskus Tempo Oy

  Espoolainen Puheterapiakeskus Tempo keskittyy puheen sujuvuuden häiriöihin, kuten änkytykseen ja sokellukseen. Terapiaa annetaan yksilö- ja ryhmämuotoisena. Etäterapia mahdollistaa terapian ympäri Suomen ja jopa ulkomaille asti. Yksi osa työstä on puheterapeuttien koulutus ja työnohjaus änkytyksen ja sokelluksen osalta.
  Tempossa työskentelee kaksi aiheeseen erikoistunutta puheterapeuttia, Salla Pohja ja Auli Laiho. Lisäksi talossa työskentelee puheterapeutteja alihankkijoina, ja tiloja vuokraa muutama puheterapeutti.

  Tempossa on koettu, että Diarium sopii puheterapeuteille. Parhaiten toimii laskutus. Kela-asiakkaiden osalta Diariumista saa otettua ajopäiväkirjat. Liikkuvalle työntekijälle on myös kätevää, että arkisto on aina mukana.

 • Puheterapia Mirja Hujanen

  Kajaanilainen Mirja Hujanen on puheterapeutti-ammatinharjoittaja, joka työskentelen pääasiassa Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaiden kanssa. Asiakkaina on lapsia ja aikuisia.

  Diarumista hän kuuli muilta terapeuteilta, haki sitten netistä tietoa ja koulutuksessa Helsingissä kuuli esittelyn. Hänestä Diarium sopii hyvin yksinyrittäjän käyttöön, on helppokäyttöinen, kotimainen ja tärkeimmät tehtävät sisältävä. Puheterapiasta tarvittavat asiat tulee nopeasti kirjattua ja ne ovat käytössä hyvin esimerkiksi palautetta ja laskutusta varten.

 • Silmuke Oy

  Kolme ammatinharjoittajaa, Sanna Sinkko, Kaisa Santala ja Elina Rajajärvi perustivat Silmuke Oy:n viime keväänä. Yrityksellä on toimipisteet Mikkelissä ja Lappeenrannassa. Yritys tarjoaa palveluja vauvasta vaariin, muun muassa lasten psykiatrin ja psykoterapeutin palveluja, työikäisten psykoterapiaa, työnohjausta, hypnoosia ja neuropsykologin palveluja.

  Diariumin Silmuke valitsi, koska siitä on jo aiemmin hyviä kokemuksia. Sanna Sinkko pitää siitä, että yhden sateenvarjon alle on koottu paljon palveluja.

  Erityiskiitosta saa laskutuksen helppous. Ennen laskutukseen meni päivä kuukaudessa, nyt se hoituu kätevästi, aikaa tuhlaamatta. Omat valikkonsa voi rakentaa oman tarpeensa mukaan. Sinkko toteaa tyytyväisenä, että tällä hetkellä Diarium on monipuolisin tarjolla olevista potilastietojärjestelmistä.

 • Shortum Oy

  Shortum on elämisen taitojen kehityskeskus, jonka ammattilaiset ovat erityisesti lyhyen muutokseen tähtäävän työskentelyn osaajia. Shortumin toiminnan perustana on vahva tieteellinen näyttö ja huipputaitavien ammattilaisten työ. Talo tarjoaa terapiapalveluita yksityishenkilöille, työhyvinvointipalveluita yrityksille sekä niihin liittyviä koulutuksia. Shortumissa Diarium toimii asiakas- ja potilasrekisterinä. Liiketoimintajohtaja Petteri Huvio toteaa Diarium olevan helppokäyttöinen ja muihin järjestelmiin integroituna tehokas ohjelma.

 • Arviointi- ja kuntoutuspalvelut Lossi

  Arviointi- ja kuntoutuspalvelut Lossi on tuore yritys ja tuore Diariumin käyttäjä. Se aloitti toimintansa tammikuussa 2018 Porissa.

  Lossin yrittäjät valitsivat Diariumin saatuaan suosituksia suoraan kollegoilta ja Facebookin ryhmistä. Diariumissa kohtaavat laatu, käytettävyys, Kanta-yhteensopivuus ja hinta yritykselle sopivalla tavalla. Käyttöönotto sujui yrittäjien mielestä mutkattomasti. Järjestelmä oli helppo omaksua, ja tukea on sopivasti tarjolla.

  Lossi tuottaa tuetun asumisen palveluita mielenterveyden häiriöistä sekä neuropsykiatrisista oireista kärsiville, pääosin nuorille aikuisille ja työikäisille. Lossissa tuettuun asumiseen on integroitu moniammatillisia arviointi- ja kuntoutuspalveluita, kuntouttavia ryhmäinterventioita sekä opintoihin ja työelämään tähtäävää kuntoutusta. Lisäksi yritys tarjoaa erilaajuisia työ- ja toimintakyvyn arviointeja, yksilöterapiaa sekä ryhmiä myös muille tahoille. Yrittäjät ovat koulutustaustoiltaan psykologi ja toimintaterapeutti.

 • Duo Apex Oy

  Duo Apex Oy on terveyspalveluja tuottava yritys. Henkilökuntaan kuuluu kaksi kiropraktikkoa ja kolme naprapaattia. Osalla on myös fysioterapian pohjakoulutus.

  Yritys toimii lääkäriaseman tiloissa, joten yhteistyö lääkärien ja työterveyshuollon kanssa on sujuvaa. Asiakaskunta on monipuolinen kattaen kaikki ikä- ja ammattiryhmät. Myös urheiluseurat ja yritykset hyödyntävät palveluita.

  Duo Apex Oy valitsi Diariumin sen toimivuuden takia. Sitä on helppo käyttää, nopea korjata ja lisätä tapahtumia. Muokattavuus omaan toimintaan helppoa. Myös suora linkitys tilitoimistoon, laskutuspalveluun ja Kantaan toimii hyvin.

  Tärkeää on myös tukipalvelun toimivuus. Lisäksi havaitut ohjelmistovirheet ja puutteet on korjattu mahdollisimman nopeasti.