Referenssit

Fysio2000

Diarium-ohjelman käyttökoulutus toteutettiin etäkoulutuksena Internet-yhteyden välityksellä. Koulutusta järjestettiin yhteensä neljä tuntia. Timo Tuuri Fysio 2000 -yrityksestä kertoo, että Internet-yhteyden välityksellä toteutetut etäkoulutukset toimivat hyvin ja mahdollistivat Diarium-ohjelman käyttöönoton nopealla aikataululla.
Lue lisää

Martin Kunto

Martin Kunto Oy on vuonna 1982 perustettu Vantaan Martinlaaksossa toimiva fysioterapiaan ja kuntosalitoimintaan keskittynyt yritys. Samojen yrittäjien vetäminä toimii viisi toimipistettä Suomessa ja yksi Espanjassa.
Lue lisää

Hyvä Olo Ilona

Hyvä Olo Ilonalla on toimipisteitä Tampereella kolme ja Toijalassa yksi. Yritys työllistää 11 henkilöä. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa hieronta- ja fysioterapiahoidot. Hyvä olo Ilona otti Diarium-ohjelman käyttöön vuoden 2010 alussa.
Lue lisää

Helsingin toimintaterapia

Helsingin toimintaterapia Oy on toimintaterapiapalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa yksilö- ja ryhmäterapiaa sekä toimintaterapiatutkimuksia kaikenikäisille. Toimintaan kuuluvat lisäksi koulutus-, työnohjaus- ja konsultaatiopalvelut sekä osallistuminen alan kehittämis- ja tutkimustyöhön.
Lue lisää