Referenssit

Fysioterapia
Toimintaterapia
Puheterapia
Psykoterapia
Hieronta
Muut kuntoutusalat
 • Palokan Fysioterapia

  Palokan Fysioterapia on neljä henkilöä työllistävä fysioterapiayritys, jonka tiloissa työskentelee myös hieroja. Yritys on erikoistunut tules-fysioterapiaan. Asiakkaat pääasiassa työikäisiä ja ikääntyneitä.

  Palokan Fysioterapiassa pidetään siitä, että Diariumin hyvin toimivat ominaisuudet on suunniteltu kuntoutusyritystä varten ja sitä kehitetään jatkuvasti. Kehitystyössä otetaan hyvin myös asiakkaiden toiveet huomioon. Ohjelma on monipuolinen, mutta helppokäyttöinen. Ajanvaraus linkittyy potilastietoihin. Myös nettiajanvaraus toimii erittäin hyvin ja palvelee hyvin asiakkaita.

 • Fysio2000

  Diariumissa meillä on kaikki, Timo Tuuri Fysio 2000-yrityksestä kehaisee. Ohjelmassa on kaikki täydellisestä mobiilikalenterista tuotekaupan varastoon.

  Erityiskiitoksen hän haluaa antaa Diariumin asiakaspalvelulle. Kehittämisideat on otettu erittäin hyvin huomioon.

  Fysio 2000 on erikoistunut fysioterapian ja kuntosalin yhdistelmään. Pääosa asiakkaista on työikäisiä, tuki- ja liikuntaelinongelmaisia sekä urheilijoita. Toinen erikoistumisala on neurologinen kuntoutus, jossa toimii moniammatillinen tiimi fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja.

  Nopeasti kasvaneella Fysio 2000:lla on töissä 22 henkilöä. Heistä 16 on fysioterapeutteja, lisäksi on toimintaterapeutti, sosionomi, lähihoitaja, asiakaspalvelija ja myyntivastaava.

  Toimipisteitä on Ilmajoella, Seinäjoella keskustassa ja Sorsanpesällä sekä Kurikassa.

 • Martin Kunto

  Martin Kunto Oy on vuonna 1982 perustettu Vantaan Martinlaaksossa toimiva fysioterapiaan ja kuntosalitoimintaan keskittynyt yritys. Samojen yrittäjien vetäminä toimii viisi toimipistettä Suomessa ja yksi Espanjassa.

 • Hyvä Olo Ilona

  Hyvä Olo Ilonalla on toimipisteitä Tampereella kolme ja Toijalassa yksi. Yritys työllistää 11 henkilöä. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa hieronta- ja fysioterapiahoidot. Hyvä olo Ilona otti Diarium-ohjelman käyttöön vuoden 2010 alussa.

 • Duo Apex Oy

  Duo Apex Oy on terveyspalveluja tuottava yritys. Henkilökuntaan kuuluu kaksi kiropraktikkoa ja kolme naprapaattia. Osalla on myös fysioterapian pohjakoulutus.

  Yritys toimii lääkäriaseman tiloissa, joten yhteistyö lääkärien ja työterveyshuollon kanssa on sujuvaa. Asiakaskunta on monipuolinen kattaen kaikki ikä- ja ammattiryhmät. Myös urheiluseurat ja yritykset hyödyntävät palveluita.

  Duo Apex Oy valitsi Diariumin sen toimivuuden takia. Sitä on helppo käyttää, nopea korjata ja lisätä tapahtumia. Muokattavuus omaan toimintaan helppoa. Myös suora linkitys tilitoimistoon, laskutuspalveluun ja Kantaan toimii hyvin.

  Tärkeää on myös tukipalvelun toimivuus. Lisäksi havaitut ohjelmistovirheet ja puutteet on korjattu mahdollisimman nopeasti.

 • Fysioterapeutti Riitta Peltonen

  Tampereella yksityisenä ammatinharjoittajana ja Kangasalan FysioPisteellä ammatinharjoittajan sijaisena toimiva Riitta Peltonen tekee töitä pääasiassa tuki- ja liikuntaelinongelmaisten asiakkaiden kanssa. Fysioterapian tekniikoista hän on todennut erityisen tehokkaaksi Stecco-fasciamanipulaation.

  Diariumiin hän päätyi, kun halusi edellistä ohjelmaa kevyemmän ratkaisun. Diariumissa terapian kirjaaminen sujuu helposti. Erityisen mukavaksi ja nopeaksi hän kokee Kelan suorakorvauslaskujen tekemisen. Kirjanpitäjä on myös tyytyväinen raportteihin.

 • Arviointi- ja kuntoutuspalvelut Lossi

  Arviointi- ja kuntoutuspalvelut Lossi on tuore yritys ja tuore Diariumin käyttäjä. Se aloitti toimintansa tammikuussa 2018 Porissa.

  Lossin yrittäjät valitsivat Diariumin saatuaan suosituksia suoraan kollegoilta ja Facebookin ryhmistä. Diariumissa kohtaavat laatu, käytettävyys, Kanta-yhteensopivuus ja hinta yritykselle sopivalla tavalla. Käyttöönotto sujui yrittäjien mielestä mutkattomasti. Järjestelmä oli helppo omaksua, ja tukea on sopivasti tarjolla.

  Lossi tuottaa tuetun asumisen palveluita mielenterveyden häiriöistä sekä neuropsykiatrisista oireista kärsiville, pääosin nuorille aikuisille ja työikäisille. Lossissa tuettuun asumiseen on integroitu moniammatillisia arviointi- ja kuntoutuspalveluita, kuntouttavia ryhmäinterventioita sekä opintoihin ja työelämään tähtäävää kuntoutusta. Lisäksi yritys tarjoaa erilaajuisia työ- ja toimintakyvyn arviointeja, yksilöterapiaa sekä ryhmiä myös muille tahoille. Yrittäjät ovat koulutustaustoiltaan psykologi ja toimintaterapeutti.

 • Helsingin toimintaterapia

  Helsingin toimintaterapia Oy on toimintaterapiapalveluja tuottava yritys, joka tarjoaa yksilö- ja ryhmäterapiaa sekä toimintaterapiatutkimuksia kaikenikäisille.

  Toimintaan kuuluvat lisäksi koulutus-, työnohjaus- ja konsultaatiopalvelut sekä osallistuminen alan kehittämis- ja tutkimustyöhön.